Min Venn

Blogghora...

Jada, enda et innlegg hvor jeg dedikerer til venner.. Denne gangen er det ikke like følsomt og det dreier seg ikke om flere personer, denne gangen handler det om Jonas. Jonas er også en dødfisk som flyter med på blogg strømmen. Jeg skal være snill med deg nå siden du er flink å leser bloggen min av og til. Jeg skal linke til bloggen din, nede på høyre side for evig og alltid, men DA, da skal du fa'n meg lese every freakin day!
Jonas var også han jeg danset med på Jabaman konserten på campingscenen under Hove Festivalen 2010

Kristoffer Selvig aka Jabaman inviterte publikum opp til dans foran P3 Campscenen onsdag formiddag.
Foto/p3.no


Altså this guy! Kristoffer Selvig aka Jabaman, han er flink as, og det var Heftiiiig å danse på scenen. Og hvis du var der, og så han spille, OG tok bilder, da må du vel ha fått med deg både Jonas og meg? Vi har nemlig vært høy og lavt etter bilder, eller jeg har... I actually work! Det eneste som står om oss er; Jabaman fikk campingpublikummet til å danse før de fleste hadde tatt dagens tannpuss, godt hjulpet av danserne med peiling fra Tabanka Crew og Erlend Øye, som nok en gang viste seg som en fest-eskalator.  Og vi vil veldig gjerne ha bilder, så hvis du har, fortell meg!

Var du på konserten?

- Love K.A

Én kommentar

Remenez

13.aug.2010 kl.04:11

HAHA! Du er gærn!

Liker innlegget! Kunne skrevet mer om MEG da, men.. neida!

Da skylder jeg deg et innelgg på min blogg også da. tiltak.

Jeg lover å lese din blogg hver freakin day!

Tabanka Love!

Airhug all the way from S-town!

Håper seriøst noen har film eller pics!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits