Gode Nyheter Til Alle Fans!

OOOOH YES


Ok, dette er på vei til å bli en gooood høst! Og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne...
Jo, som sikker noen har sett så er det en ny reklame på TVNorge, Og jeg har sittet klistra hver gang det har vært reklame for å få vite når CSI: Miami begynner igjen, men det fikk jeg ikke vite, jeg fikk nemlig en nesten enda bedre nyhet, Og nyheten heter CSI: Crossover

Ja, det er nemlig alle seriene( Las Vegas, Miami og New York) sammen i et stort KAOOOS :D

Jeg gleder meg noe helt sykt! Tror det kommer til å være drit bra, så lenge det går på tirsdager! Det er den eneste dagen jeg har tid, så det hadde passet fint! Men jeg er ikke ferdig enda! Det er nemlig ei ny dame i CSI: NY nå og hun har det fineste etternavnet! Hun heter nemlig Sela Ward. Hun begynner fordi Melina Kanakaredes har sluttet, det er hun med det lange krøllete håret.
 

Ja det var to veldig gode nyheter på en gang :D but u know what? I ain't even done yet :)
FOR det er nemlig en gutt, som skal ha gjesteopptreden til høsten. Jeg vet ikke hvilken serie det er eller om det er i selve Crossover. Hvertfall så skal selveste Justin Bieber, spille bad guy i serien!


Jeg vet at bildet er dårlig, men det er tatt fra Twitteren hans så det er hans feil som har dårlig kamera! haha
Så det var alle de gode nyhetene for idag, håper alle CSI, Sela og Justin B. fans likte disse nyhetene, jeg vet jeg gjorde det hvertfall!

Gleder du deg til Crossover?

- Love K.A

2 kommentarer

gleder meg som en liten unge! digger bloggen din søta :)

Waby

12.aug.2010 kl.20:57

YVR: Jeg og! :D

Hehe, takk :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits