All Good Thing Comes From...

Caribbean!

Vel, kanskje ikke alt, men jeg føler hvertfall det, ikke fordi jeg er 50% derfra selv(jo egentlig), men fordi det er bare så mye bra derfra! La meg ramse opp!1. Nicki Minaj(Onika Maraj) - Trinidad

Kanskje hotteste artisten for tiden(?) Jeg digger henne hvertfall og hun har gjort det VELDIG bra!

2. Usain Bolt - Jamaica

Den raskeste mannen på jorden(til nå). Ja, hva mer kan man si? Han er bra!

3. Rihanna(Robyn Rihanna Fenty) - Barbados

Hun har jo gjort det rimelig bra hun også. Vi kan vel si at hun har forandret stil noen ganger opp igjenom karrieren sin:P

4. Sean Paul(Sean Paul Ryan Francis Henriques) - Jamaica

Han er jo en av verdens største Dancehall artister. Han har garantert fått folk som ikke liker dancehall til å like det!

5. Bob Marley(Robert Nesta Marley) - Jamaica

Sist men vi vet alle at han ikke er minst! Han var og er fortsatt like fantastisk og høre på, han er en av de få som får nye fans hele tiden! Han en av dem som vil bli i historiebøkene for alltid!

Jada, det ble veldig mye menn her, men jeg gadd ikke lete så heftig :P Jeg prøver å smiske med mamma til å dra dit, så derfor forteller jeg henne hvor mye bra det er der, hele tiden.. Det har ikke akkurat gitt noen posetive resultater enda, men jeg gir meg ikke helt enda!
Nå sitter jeg å ser på Special Victims Unit, det er ikke så gøy.. En mann har drept tre horer.. Og de er liksom 13 år gamle.. shit as, og sånn er det faktisk i virkeligheten! Nei, ikke bra! Men jeg må jo fortsette å se da... Blogges :)

- Love K.A

6 kommentarer

MAREN MYHRE

12.aug.2010 kl.00:51

sv; nei, sorry, jeg fikk ikke sett så mye av den konserten, pluss at jeg hadde ikke med annet enn dritdårlig mobilkamera, så har ingen bilder desverre D:

Ida

12.aug.2010 kl.04:06

marley <3

Åsmund

12.aug.2010 kl.09:58

Yeah!

Kine

12.aug.2010 kl.14:33

Rihannaaaaaa :)

Waby

12.aug.2010 kl.14:57

Kine: Kihannaaaaaaa :)

Afro girl - my life in letters

14.aug.2010 kl.10:58

Yeah Caribbean all day !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits