Jeg Er Billig...Very nice, how much?

Jo det skal jeg fortelle dere, det er very much faktisk... Jeg har jo snart bursdag, men det vet jo ikke dere for jeg har aldri hatt bursdag med denne bloggen før! Noen synes sikkert jeg begynner å bli for gammel til å gjøre det, men nei! Jeg skriver ønskeliste og det er det sikker maaange som gjør også :P Hvertfall så har jeg funnet ut at listen min blir kortere og kortere for hvert år, men den blir dyrere og dyrere...  I år, ser min ønskeliste sånn ut...

  
Jada.. Og ja.. Det var dyrere enn jeg hadde tenkt.. Prisen er nemlig dette

Og da jeg var i Göteborg så jeg en sykt fin trenchchoat fra Zara, men jeg var litt fattig akkurat da, så jeg fikk ikke kjøpt den... og den kostet 2500kr, det vil si at min ønskeliste i år er oppe i 15 880kr..  Også får man jo alltid høre at man bare skal ønske seg ting man trenger, og det har jeg gjort faktisk, jeg trenger ny iPhone, og hva er vel da bedre enn en HELT ny en? Jeg trenger ny pc, eller jeg trenger ikke, men denne skolepcen begynner å bli full av drit, og hvis jeg da får en ny, så kan jeg ha en til skole og en privat, praktisk. Trenchcoaten trenger jeg, fordi den er fin :) Kan være jeg finner noe annet å putte inn i listen også, som er litt billigere, fordi da må de jo kjøpe det! Siden alt det andre er så dyrt :) Ja, jeg er ganske smart!

Flere enn meg som har, eller har hatt en dyr liste?

- Love K.A

2 kommentarer

Jonas

10.aug.2010 kl.18:42

wow, shit as, du overgår alle!

Tror du virkelig du har noen sjangs i å få noe av det der?

Waby

10.aug.2010 kl.18:56

Jonas: Å bruke penger på meg er en fin måte å vise at de er veldig glad i meg :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits