Jeg Hater Justin Bieber

Neias!
 
Jeg gjøre ikke det faktisk, men noen gjør faktisk det. Eller folk sier at de gjør det, og det irriterer meg litt, for ingen av dem som sier det kjenner ham. Og jeg tror få vet betyndingen av ordet hater, det er et ganske sterkt ord, eller hva?
Hvertfall så liker jeg ham faktisk, jeg synes faktisk han er flink jeg. Hør på denne


Jeg synes stemmen er bra jeg da.. Men så kikket jeg rundt på YouTube igjen da, og da fant jeg denne...


Wtf is wrong with people?! Altså, greit nok at man ikke liker ham, men å seriøst betale penger for å se ham opptre også kaste en flaske i hodet på ham? seriøst? No, people, dette er flaut as! Hvis man absolutt skal kaste noe, kast noe mykt da hvertfall, du vet, litt mere tradisjonelt! Som en tomat eller noe.. Men så er jeg litt imponert over kastet også da, for det treffer virkelig bra, og han klarer og ro seg unna det ganske bra må jeg si.. Nei dette var litt morsomt.. arh, hvordan kan man ikke like mine dager hvor jeg surrer på Youtube?!

- Love K.A

4 kommentarer

Cosmo King

10.aug.2010 kl.04:51

haha, det er virkelig noe galt med sånne folk, bare nyt stemmen og slutt å trakassere andre sier jeg :p

Waby

10.aug.2010 kl.13:14

cosmoking: Akkurat! Det var det jeg ville høre :P

Kine

12.aug.2010 kl.14:35

Endelig noen som tør å stå frem om justin, du er god du kjetil :) Gutten har jo en stemme, og utseende. De som hater han, eller "hater" han er de som er sjalu på hans vegne... de misunner vel bare det at han er i søkelyset og ikke de selv.... ggaaaaad.. haters...

Waby

12.aug.2010 kl.14:57

Kine: Haha, stå frem faktisk :P Du har helt rett :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits