Hvor Er Bildene Mine?!

?!

Jada, da blir det enda et innlegg uten bilder.. Jeg har laget en ny header som suger.. for real.. Så den vil bare være litt for å freshe opp utseendet på bloggen, det er greit å fikse litt av og til, eller hva?
Men jeg får ikke lastet opp noe her, så jeg vet ikke hvor lang tid det tar før jeg får lagt ut noe..

Idag har jeg slækket i hytta her i Daftö. Jeg sto i telefonen og snakket med en fyr som ville ha modeller til en shoot, men jeg var jo stuck her, og han lurte på hvordan det var der, og da sa jeg, jo her er det nesten bare feite mennesker i croccs og joggedresser, også snur jeg meg... Og der står big mama selv, med Croccs og rosa jogge dress, selfølgelig så nære at hun hørte hva jeg sa.. Så jeg la på og smøyg meg ut.. flaut as.. Heldigvis er det bare to dager igjen! Og i morgen er det grillparty, så jeg tenkte jeg skulle ta en tur ned på vollyball banen og brife med mine heftige skills foran damene, og selfølgelig spenne litt muskler da, etter en sommer med trening i ca to uker. Neias, tror ikke det blir noe dating på dette stedet gitt! haha, en romantisk date på kiosken, det hadde vært fint! Nei, nå skal jeg bare tøye litt, noe jeg har vært veldig flink til i det siste, i går var jeg nesten heeelt nede i spagaten, på begge sidene, så jada, jeg er stolt!
GOD NATT, mine elskede lesere(som forsvinner en etter en)
Neste uke er jeg tilbake med vanlig, regelmessig blogging :)

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits