Pirates Of The Swimming Pool

Joda..

Jeg er jo som sagt i Piratlandsbyen og idag var jeg nede ved bassenget for å grille huden min litt i solen. Da jeg kom ned ble jeg overrasket over hvor fint det var, det var faktisk litt ordentlig der, og det kunne se ut som om jeg var i et mer digg og vamrt land enn Sverige. Så der lå jeg med musikk i ørene og kjente pigmentene våkne til liv, og hei for en deilig følelse! Og da kom piratene... De hoppet rundt og løp ned til en scene hvor de sang. Og det var liksom sanger som ikke hadde noe med Pirater å gjøre what so ever, de sang alt fra Schnappi til Hit Me Baby One More Time. Neias jeg hadde så lættis.

Waby Pirat

Ja dette var da fra bursdagen til Mette. Bildene er tatt av Kine, som snart flytter fra meg:(
Egentlig er jeg drit sur nå.. For jeg sitter her, med døds dårlig nett, og hadde skrevet dette innlegget helt ferdig og alt, og skulle til å poste det, også kom det opp FAIL. Akkruat som om den mobbet meg fordi jeg måtte skrive det på nytt... Hva skjer med bloggen for tiden? Jeg kan ikke gjøre en dritt her, og det gjør bloggen så syyykt kjip! Neias, nå er jeg sur, nå legger jeg meg i sola!

Har du problemer med bloggingen?

- Love K.A

3 kommentarer

Angela

03.aug.2010 kl.12:25

Fin blogg :) Denne skal jeg fortsette å lese :)

Mariell

03.aug.2010 kl.23:15

Bilder til bloggen! Hahaha. Vi burde spionere mer waby

Waby

07.aug.2010 kl.14:29

Mariell: Vi må det du! Gleder meg til neste gang :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits