Jeg Hater NSB!

Og Campingplasser

Jeg har flyttet meg fra Oslo til Sverige, og ja.. Jeg har pint meg selv i 2,5 timer på en båt med bare harryfolk og turister.. Jeg tok jo toget fra Oslo S og ned til Sandefjord, eller det var hvertfall det jeg skulle.. Først så skulle jeg gå på Oslo S for å bestille billett, men jeg med min lite tekniske hjerne måtte jo da ha hjelp fra en veileder.. Så da vi hadde trykket oss gjennom alt, og jeg så at han trykket riktig med at toget skulle gå 01.august 2010, klokken 09.43, Og det var minstepris til 199kr.  Så da den kom ut var det feil dato, og jeg gikk bort å sa til han veilederen at det var feil og at den måtte byttes. Da sa han at jeg måtte gå til infoen, jeg gikk bort og fikk høre at jeg ikke kunne bytte den fordi det var minipris, også sa jeg, men jeg fikk hjelp av han mannnen der borte og han så at det sto riktig på skjermen.. Ja men det kan ikke jeg gjøre noe med.. Så da fløy 200kr rett ut av vinduet, så måtte jeg gjøre det igjen, men da kostet det 243kr.. Så jeg har brukt mye penger på NSB as... Og jeg måtte ta buss til Holmestrand for så å måtte ta tog til sandefjord.. Men nå er jeg her, i Piratlandsbyen...
Jeg kan fortsatt ikke laste opp bilder, så dere får bare lide litt... Akkurat som jeg gjør, det er så sykt harry folk her at jeg blir redd.. Det er bare overvektige mennesker og småbarns familier her, og ALLE har croccs. I alle slags jævlige farger, til og med mamma synes det var litt på kanten her.. Kan ikke si jeg føler meg helt velkommen her.. Ikke bare fordi det heter piratlandsbyen og er egnet for barn, men jeg er verken feit, går heller ikke rundt i onepiece og har på meg croccs. Jeg mener, disse folkene ser ut som om de ikke har giddet å se seg i speglet før de gikk ut. Og jeg må bare si en ting til... Til alle foreldre med litt tjukke barn, vær så snill og ikke trykk på dem de trangeste klærne som finnes. Er barnet ditt litt rund i kantene, så må du innse det. Han/Hun vil ikke krympe ved å trekke over en trang t-skjorte som så vindt går over magen. Det er bare et lite ønske fra meg, jeg synes faktisk synd på dem!

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits