Mye Å Gjøre

alt for mye..

Ok, så jeg ser at statestikken min er bæsj... Men jeg skjønner jo det når jeg er så mye borte fra den, som jeg er nå. Men nå har jeg funnet ett sted hvor jeg kan ligge og fortsatt ha nok nett til å kunne klare å poste dette innlegget :) Hvertfall, så har jeg masse å gjøre, jeg trener stortsett fra morgen til kveld og det er deilig men vondt å være tilbake i danse verden igjen. Idag har jeg hatt Hip Hop med Tony Stone, en koreograf fra NY som har koreografert for Missy Elliott, Beyoncé, Justin Timberlake, Chris Brown, Lil' Kim ++  altså han er en BIG ASS DANCER! Og han er så utrolig flink og lager kanskje de kjappeste koreografiene jeg har gjort noen gang! Idag hadde vi en lyrisk til Chris Brown - Heart Ain't A Brain. Den var utrolig fin! Og han lagde den liksom rett før han dro bort for å lære oss den.. Jeg bøyer meg i støvet as! Nå snart drar jeg og mine venner bort til Den Norske Balletthøyskole for å ha time med Siv Gaustad som har koreografert for Dansefeber for eksempel.. Og hun er så utrolig søt, hun var så glad på onsdag fordi hun fikk melding av kjæresten sin, som hun akkurat hadde møtt, og det hadde hun ventet på i tolv år, så hun spratt rundt og smilte, haha.

Og grunnen til at jeg ikke legger ut bilder er fordi det er så dårlig nett at det ikke går... Jeg vet, I hate it... Og jeg kan ikke gå på Weheartit heller fordi det tar enda lengre tid, så jeg er litt fucked up nå.. Men jeg satser på at jeg kan få fisket det neste uke når jeg er i sweeeeeeeden :) Nå må jeg løpe til neste time, blogges :)

- Love K.A

2 kommentarer

c e l i n a

29.jul.2010 kl.22:05

Nice blogg ^^

kinibikini

29.jul.2010 kl.22:20

Hei duu.. la ut en link til bloggen din på min, så vet du det :) <3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits