Oh Happy Day

or night or what ever

Klokken er liksom så mye at jeg burde sovet for lenge siden.. Klokken er så mye at jeg ikke gidder å trene.. Klokken er faktisk så mye at disney channel sender crappy programmer.. ja, klokken er faktisk så mye at jeg ikke gidder å være våken lenger..
Da er det sent gitt.. Og planen min om å trene går så i dass som den kan, jeg har vært flink helt frem til for ca en uke siden.. Men nå drar jeg jo snart bort så da regner jeg med jeg kommer inn i det igjen! Håper det, for magen min ser ikke ut som den burde, og ikke som den har gjort heller.. stakkars! Jeg merker at dagen i morgen blir tung..! Men om noen minutter vil jeg se ut som dette.


Jada, sove så søtt med puten min at det nesten ikke går ann! Men i morgen... Da vil jeg se ut som dette...


Ja.. Et monster! Rett og slett et monster. Dette var riktig nok på vei hjem fra en tur med drikking hver dag i en uke, og nesten ikke søvn, men jeg ser seriøst heeeelt jævlig ut når jeg våkner. Så mitt liv vil ende med meg boende alene, eller med en pose over hode så ingen skal få se meg når jeg våkner. Den personen som våkner opp ved siden av meg, som snur seg rundt å kikker på meg, den vil dø en lang og pisom død, mohahaha! Det vil jeg takke min mor og far folk, I really love u for that! :)

Hvordan føler du deg når du våkner?

- Love K.A

2 kommentarer

Vivian Pedersen Skogeng.

25.jul.2010 kl.01:02

Aw, søtt bilde kjetil : ) ! føler meg vell litt sånn jeg også :p

Waby

26.jul.2010 kl.03:44

Vivian Pedersen Skogeng.: åja, super søtt :P Tror alle er gjennom den følelsen en gang i livet :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits