Det Er Fredag

hmm

What to do? Jeg har faktisk ingen planer idag, så jeg tenkte kanskje dere kunne hjelpe meg litt.. For jeg er faktisk helt tom for ideer! Men jeg har hørt noen rykter om at Karate Kid har startet på kino nå(?) Den har jeg veldig lyst til å se hvertfall, og hvis den går idag, så vil jeg dra! Og noen skal dra med meg :) Må bare finne ut hvem...


Dette var et veldig random bilde, men jeg kom på at jeg hadde glemt å poste det! For dette var nemlig da jeg var på hytta, og hadde en shopping dag i Haugesund, der hvor sikkert 40% av leserne mine er fra. Etter å ikke hadde fått gjort så mye annet enn å hilse på folk, gikk jeg til en kafé med min mor, Så vi kjøpte is og cappuchino. Og det er seriøst den største isen jeg har spist noen gang, altså den var så svær at den lå over kantene på begeret, også rakk jeg ikke spise mer enn toppen og alt sjokoladen før den hadde smeltet og lå som en flytende sukkerbombe i begeret.. Jeg har aldri blitt kvalm av is, men den der tok kaka as! Så det var det.. Tenkte jeg skulle lage meg noe mat eller noe, kanskje ligge litt i sola eller noe. Man må jo få lov til å nyte livet litt, eller hva?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits