Noen Ganger Blir Man Sinna

Skikkelig... Sinna

Du vet når dagen blir sånn, hm.. Irriterende, og alt man gjør bare er dust? Sånn har min dag vært. Først så jobbet jeg jo, og det var skikkelig dritt idag as, først måtte jeg vaske ferdig noen rom, og det var ok egentlig.. Men så måtte jeg male noe stuff, så jeg fikk masse maling på armene og klærene mine.. Det positive var at det var siste dagen med jobbing og at det var sol! Nå skal jeg ha fri i to hele uker og det blir digg! Så, dro jeg hjem, satt meg ned for å blogge, men sovnet før jeg fikk skrevet to settninger.. Så da jeg våknet igjen snakket jeg litt med folk, fikk en ikke gøy nyhet, og gikk en tur ned til fjorden, satt meg ned på brygga og nøyt det siste av solen før den gikk ned. Så gikk jeg hjem igjen men såå dro familien min og jeg av gårde til noen venner av familien, fordi lillesøsteren min skulle sove der. Det er kanskje noe av det minst spennende jeg har gjort på lenge.. Jeg satt der bare og det var null å finne på.. Så jeg ble egentlig litt sur for at mamma lurte meg med, for da kunne jeg brukt tiden min på noe annet..


fuck you, fuck you very, very muuuuuch(8)

Idag har ikke lesertallene vært veldig bra heller.. Sorry for at jeg ikke har blogget før nå. Men trengte en bloggfri dag. Men i morgen er jeg back in the game :) 
Så vil jeg bare si, at jeg fikk en kommentar fra Cupcakelian om at hun hadde vurdert bloggen min. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde skrevet meg opp, men det var bra jeg gjorde, fordi da jeg gikk inn på bloggen hennes, så så jeg vurderinge, og jeg ble så glad! Så Tusen Takk for det du skrev og at du gav meg 5 :)
Nå skal jeg bare se CSI:Miami også legge meg.

- Love K.A

5 kommentarer

Cupcake Lian :3

23.jul.2010 kl.03:58

Bare hyggelig det da ^^

Trist det med dagen din :/

Og dessuten, man BLIR glad i bloggen din uansett

Waby

23.jul.2010 kl.14:15

Cupcake Lian :3: Ja, men jeg overlevde :) Gjør man? Så bra :D da må jeg vel fortsette sånn som dette da :)

Vivian Pedersen Skogeng.

24.jul.2010 kl.00:22

Love your blog Kjetil ! : )
CSI også , tihi :p

Waby

24.jul.2010 kl.00:52

Vivian Pedersen Skogeng.: Hihi, jeg blir glad av deg assa! :)

LIAN (=

24.jul.2010 kl.22:03

sv; Jepp ^^

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits