Utslitt

Føler meg helt død!

Idag som i går, har jeg jobbet fra klokken 09, og det er helt ok og starte så tidlig synes jeg, men.. Idag skulle vi fortsette med vinduene. Men idag hadde vi ikke akkurat samme spiriten og det gikk litt tregere med jobbingen idag gitt.. Men vi gjorde vårt beste for å få det godt kjente wax on, wax off resultatet. Men etterhvert måtte vi opp i stiger... Og jeg har liksom ikke høydeskrekk, men jeg er ikke veldig glad i å klatre 3-4 meter opp i luften. Men jeg tenkte at jeg ikke skulle begynne å klage så jeg godtok at jeg måtte opp i stigen, og fulgte etter sjefen min. Da vi kom frem til vinduene Karin og jeg skulle vaske, sto det tre stiger.. En døds lang som han tok med seg tilbake, en råtten trestige, og en ganske kort. Jeg valgte da den korte for å føle meg mest mulig trygg. Der tok jeg veldig feil...


Alle skriver alltid at de er så sykt dårlige i paint, men jeg synes denne sirkelen ble ganske bra, om jeg skal si det selv


Se på den korte muren! Og der sto jeg, med jif, klut og nal.. Det var så sykt skummelt at du aner ikke, og det var sykt langt ned, selvom det ser ut som om jeg nesten står på bakken.. Jeg kan love deg at det var skummelt, men etterhvert ble jeg ganske god egentlig, og jeg waxet som bare det :) Jeg er veldig stolt av meg selv!
Skulle jo egentlig på date med Marit idag, men jeg måtte jobbe, så da håpte jeg at jeg kunne ta det i morgen, men neida, jeg skal jobbe i morgen OG torsdag! Så jeg bare sa at, jeg kan IKKE jobbe på fredag, da skal jeg gjøre noe... Også drar jeg jo til Oslo en uke, og så er jeg i Sverige uken etter så da er det liksom ikke så mye igjen jeg kan jobbe :D helt ok! Nå skal jeg ta en laang dusj!

Jobber du også mye i ferien?

- Love K.A

Én kommentar

Gilbert

20.jul.2010 kl.20:55

Jobber rævva av meg...

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits