Dedikerer

Det skjer mye rart for tiden

Denne dagen har vært veldig rar. Positiv og negativ, for noen timer siden var jeg på VG og så en overskrift hvor det sto "Gutt(17) klemt under takstoler, omkom". Det var ganske kjappt etter det ble skrevet tror jeg, for jeg hadde ikke hørt noe om det- Men etter en time fikk jeg vite hvem det var, Vegard Dalen. Jeg kan ikke si at jeg kjente han noe godt i det hele tatt, men jeg har hilst på han, og han var blid og imøtekommende. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg håper han får Hvile i fred.

Så  vil jeg kondolere til Katrine Pedersen, som mistet kjæresten sin i en ulykke for noen dager siden. Det er ikke rettferdig og ikke noe gøy å være en av dem som står igjen. Men du kan trøste deg med at han garantert er nære deg hele tiden! Måtte Marius hvile i fred.

Så vil jeg takke Vivian Skogeng for at hun er en helt og hjelper meg gjennom vanskelige ting. Vivian, jeg skylder deg en stooor en!

Marita Hauge, jeg kan ikke forklare deg hvor glad jeg er i deg, og jeg håper du tilgir meg <3

og til alle dere andre, jeg er glad i dere, og jeg håper jeg slipper å miste noen av dere!

Så må jeg beklage for min veldig følelsesladde kveld..

- Love K.A

2 kommentarer

KATRINE PEDERSEN

20.jul.2010 kl.02:16

åh, takk, så fint gjort av deg!

Vivian Pedersen Skogeng.

20.jul.2010 kl.02:30

Jeg er bare VELDIG glad for å kunne hjelpe deg Kjetil. VELDIG GLAD. Takk for at du setter så stor pris på det foresten !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits