Én Måned Igjen Av Ferien

Uff

Herregud det er bare en måned igjen ferien! Hvordan skal jeg rekke alt?!
Vel hvertfall vil jeg fortelle når jeg er borte fra bloggen.. Jeg kommer til å være i Oslo fra 25-ca.31 Juli, så om du er der da, og ser meg, kom bort å hils på :) Også er jeg i utlandet sannsynligvis uten nett fra 1-8 August. Så det blir litt mere fravær fra bloggen enn det jeg hadde håpet  på, men jeg kan ikke gjøre noe med det nå..


Kanskje det mest random bildet ever.. Men jeg hadde ikke noe annet jeg kom på akkurat nå...

Idag er jeg skikkelig slapp.. Men veldig glad, jeg vet ikke hvorfor, det er sol og dødsvarmt, så jeg har hengt med Karin idag, og nå klokken 18 skal vi en tur bort til Ola for å grille litt, det blir kaos. Så vi har vært på butikken og shoppet litt stuff, ikke så mye at det gjør noe, for jeg tenkte nemlig jeg skulle forte meg hjem for å lage salat, men jeg tror jeg kan drite i det, for dusj er første pri, alltid :P Så egentlig, så kan jeg ikke blogge heller, for jeg må jo rekke å gå ut dit også.. Så jeg må egentlig bare gå nå, og jeg har ikke avsluttet spørsmålsrunden noe veldig offesielt, jeg bare stopper den når jeg svarer med video.. Selvom jeg sa jeg skulle gjøre det idag, så blir det sikkert i morgen eller noe.

Hva gjør du den siste tiden av ferien?

- Love K.A

2 kommentarer

Ina

18.jul.2010 kl.02:05

Jeg tilbringer tiden min på hytta, og en liten tur til NY tre uker før skolen begynner :)

Liker bloggen din veldig godt!

Hope

18.jul.2010 kl.14:24

tnaaw, søtt bilde :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits