Dårlige Nyheter

og jeg liker det ikke!

I går fant mine foreldre ut at vi skulle på hytta i morgen... Det vil si at jeg må sitte i bil i seks timer uten mulighet til å blogge.. Når jeg kommer frem er jeg på et sted hvor det nesten ikke er mobildekning og ikke internett! Jeg vet det, det er bare en ting å si

Tumblr_l394w0tggg1qbw1aqo1_500_large

Og dette passer så sykt dårlig nå som jeg er inne i min gode blogg periode! Jeg vet ikke om kanskje stefaren min tar med seg pc og sånn nettverk på usb, husker ikke hva det heter.. Men hvertfall så er dette ikke bra, for nå er bloggen på vei oppover, og jeg har liksom postet masse hver dag, men kommer jeg jo ikke hjem på en stund...
MEN det er et lite lyspunkt! Det er meldt bare dårlig vær, som vil si at vi ikke kan være spesielt mye ute, og da sa mamma at vi ikke kom til å være der spesielt lenge. Så da satser jeg på dårlig vær! Det eneste jeg kan gjøre nå, er å starte en spørsmålsrunde som kan vare gjennom denne uken. Det vil si at jeg avslutter den på fredag.
Det er den eneste måten jeg kan holde leserne oppe og dere aktive her på bloggen... Men jeg kommer ikke til å poste innlegget som er selve spørsmålsrunden før i morgen tidlig. Så dere får bare spørre så mye dere vil, så mange ganger dere vil og om akkurat hva dere føler for å vite :) Så svarer jeg så fort jeg får tid når jeg kommer hjem :)
Håper dere overlever et lite opphold igjen...

- Love K.A

3 kommentarer

LIAN (=

12.jul.2010 kl.02:19

Mobilt bredbånd,

Det der var kjipt ass :/

Waby

12.jul.2010 kl.02:37

Cupcake Lian: Takk! Jeg har tenkt skikkelig lenge på det nå :P Jeg vet det...

LIAN (=

12.jul.2010 kl.03:42

sv; Haha ! Flink du :p Men ja huff:/

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits