Båt Og Fotball Finale!

er ikke alltid like gøy..

I går som jeg sa, satt jeg bunnstoff på båten til bestemoren min, og det var heeelt jævlig! Det var liksom 28 grader i solsteiken og nesten ikke vind der jeg sto. Så først måtte jeg dra ut båten fra en svææær busk som var blanding av bringebær og brennessler, og begge to er ikke noe man vil ha på bar hud! Så da jeg fikk dratt den ut, måtte jeg skrubbe bunnen med stålbørste som var veldig tungt. Etter det tok jeg frem kosten og begynte å male.. Og jeg tenkte liksom at det var som vanlig maling, men det føltes ut som om jeg skulle male opp og ned med tjære på kosten! Det var syyykt tungt og jeg er så støl i armen nå at du aner ikke, men så fikk jeg jo ligge i den deilige sengen i natt da, og sov veldig godt!Som dere ser var det ganske stor forskjell mellom malt og ikke malt.. Så der sto jeg og var livredd for å få kinnflott på meg, for det kan man jo bli skikkelig syk av, og det har ikke jeg tid til!
Nå skal jeg en tur opp til en kompis for å se VM finalen. Alt jeg vet er at det er Spania som er med, det andre vet jeg ikke.. Er liksom ikke helt inn i fotball verden! Så vi blogges når jeg kommer hjem ! Har desverre en dårlig nyhet til dere også... Men det får dere vente med å vite!

Hva er det andre laget Spania spiller mot?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits