Lørdag Kveld

Maybe the most boring one!

Jeg sitter her å bruker tid på ingenting mens andre er ute og har det gøy... Vel nå har jeg sittet å sett på allsang på grensen, kanskje noe av det mest harry jeg har sett noen gang... Sååå begynte heldigvis Fun With Dick And Jane på NRK, og det var fantastisk morsomt! Jeg digger Jim Carrey! Han er sykt morsom.. 


Jadaa, jeg kjedet meg i mellom tiden mellom allsang på grensen og filmen på nrk... Så joda, dette var resultatet av min lørdag hos min bestemor... Jeg har glemt iPhone kabelen min hjemme så jeg får ikke lagt inn noen bilder fra idag, men jeg kan gjøre det i morgen. Jeg skal forresten jobbe med Karin i morgen, klokken 12, det vil si at vi ender opp med å møtes klokken 13.... Vi er sykt dårlige på tiden begge to, og det vet du Karin! :)
Nå skal jeg legge meg i en sykt digg, svæær seng! love it, og det er kaldt der nede, for her oppe er det helt ille varmt!
NATTA

- Love K.A

4 kommentarer

www.minnice.blogg.no-jasmine

11.jul.2010 kl.12:53

Nice blogg;=)

Waby

11.jul.2010 kl.19:03

www.minnice.blogg.no: Takk :)

Afro girl - my life in letters

16.jul.2010 kl.19:43

Haha ! Koselige bilder.. sånne jeg også kan ende med å ta visst jeg kjeder meg xD

Waby

16.jul.2010 kl.23:59

Afro girl: Haha, bra jeg ikke er alene :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits