Jobber HARDT

eller ikke fult så hardt..

Vel nå er jeg ferdig med å rydde pulten min, må si jeg er meget imponert over mitt eget verk her. Fant mye rart for å si det sånn! Hvertfall så føler jeg at je ghar gjort en god jobb så jeg ligger nå ute i solstolen med øynene mysende utover havet og solen stekende på huden. Siden det er lørdag så har jeg premiert meg selv med en iskald Cola :) Sommern er digg synes jeg!


Nesten like avslappet som vi var på Hove. Det var rolige dager det, hvertfall før det ble kveld, konserter og fyll!  Nei, Jeg håper virkelig at dere har en like bra sommer som det jeg har her nede på sørlandet! Eller det blir jo seff ikke like bra som her nede, men noe lignende!
Nå må jeg snart opp til bestemoren min... og den forbanna båten som jeg må fikse.. Jeg bruker den ikke engang! Har aldri brukt den! Kjøp deg en skjærgårsjeep bestemor, da skal jeg med glede fikse og bruke den :)

- Love K.A

5 kommentarer

CHRISTINA H.N

10.jul.2010 kl.19:41

Hahah, ja, sommer er chill det!

Jeg fikk ikke dratt på Hove fordi jeg var på hytta til venninna mi og hadde fått bestilt billetter og alt. Kjipt, menmen :)

Jaja, du får ha en kjempefin sommer videre!

Vivian Pedersen Skogeng.

10.jul.2010 kl.21:49

Så utrolig deilig da !

Waby

11.jul.2010 kl.00:23

CHRISTINA H.N: Hva?! Kan love deg at du gikk glipp av noe!

TheaTheaTheaThea

14.jul.2010 kl.13:03

FINE jenter!

CHRISTINA H.N

21.jul.2010 kl.17:08

Æsj, jeg veit. Jeg gikk glipp av dritmye. Hadde liksom gleda meg i flere mnd. Faen heller!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits