Tidligste Våkning På Lenge

Tiiiidlig!

Nei egentlig ikke.. Klokken var 10 eller noe, også klarer jeg ikke gå rett på pcen og blogg liksom.. Men jeg vet dere tåler det as, har aldri vært så aktiv som dette noen gang! Nå er jeg faktisk på topplisten over alle gutter også :) Nr. 43 mest aktive eller noe, det er jo fint det.. Såå, dagen idag.. Hva skjer? Jeg har startet å rydde under pulten min.. Det skulle jeg aldri ha gjort fordi jeg blir jo liksom aldri ferdig.. Det er så mye gammelt papir helt tilbake til u.skolen liksom... Skjønner du problemet mitt...?


Ja du ser jo litt av rotet der inne i hjørnet.. Og ikke bare inni der, men oppå pulten også! fml..
Også drar mamma og stefaren min til Oslo i 14 tiden, så da må vel jeg opp til bestemoren min, som forresten sendte melding til meg og spurte om jeg kunne hjelpe til å fikse båten hennes. Vi har snakket om det før liksom, men da var  det bare om jeg kunne sette den på vannet. Nå tror jeg hun vil at jeg skal vaske den og sette på bunnstoff på den.. NO! Også er det skikkelig varmt idag også, jaja, kan jo jobbe med brunfargen hvertfall! Så der ser dere, jeg må gjøre noe jeg ikke vil idag også.. Og idag har hun nok ikke nybakt brød.. Må jo få frem dette... Jeg startet å rydde, på egen vilje! Jada, jeg vet det. Tror det er noe galt med meg idag. Men nå må jeg tilbake til rotet..

Rydder du idag?

- Love K.A 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits