Meg På Dansefeber

Det hadde vært noe det!

Jeg har hvertfall veldig lyst! For nå flytter jeg jo til Oslo om et år, det er hvertfall planen. Også har jo jeg mine planer om å gå veldig langt med dansingen, og ja, jeg vet at man må kjempe for å bli flink og for å kunne nå langt, men man kan jo alltids få en liten boost. Ta for eksempel Mona Bentzen, hun har nå flyttet til LA og holder på med sin karriere der, etter å ha vunnet So You Think You Can Dance Scandinavia. Nå har hun jo spilt inn musikkvideo med Sean Kingston og Justin Bieber. Og det er en ganske bra start! Så ja, hvertfall så vil jeg, hvis det kommer en ny sesong og jeg ikke har for mye å gjøre, melde meg på. For jeg kjenner at jeg trenger å for det første promotere meg selv for det gjør jo alle! Også har jeg lyst å kjenne på den grusomme følelsen av å være på en audition med så mange forskjellige dansere med så mange forskjellige stiler og nivåer. Jeg vil!!


Jeg vil bli døsflink, og hvis ikke jeg blir skadet på noen som helst måte og ingen store ting hindrer meg så skal jeg gjøre alt for å bli så god jeg kan. And there is nothing you can do about it! Nå skal jeg ut å henge med noen som kaller seg selv mine venner, vet ikke helt hvem de er, de er rare hvertfall, and I love them:)

Har du noen store mål?

- Love K.A

8 kommentarer

Jonas

09.jul.2010 kl.20:36

Jeg kan love deg at jeg du offesielt er den beste mannlige danseren i Aust-Agder. Jeg tviler ikke et sekund, og jeg vet at jeg ikke er den eneste som mener det! Du er sykt allsidig og kan alt! Jeg er fan av deg :)

Hope- remember my name

09.jul.2010 kl.21:52

ja, meld deg på når det kommer et nytt sesogn. go for it. lykke til i mens :)

btw- kan du legge ut en dansevideo? :D

Patricio-Andrez

09.jul.2010 kl.22:49

Det syns jeg du skal kjetil! Men du må huske å tøye daaaa!!!!!!!

Waby

10.jul.2010 kl.01:19

Hope: Hehe, takk, det trengs! :)

Jeg skal prøve å få filmet en gang, har ikke noen med bare meg men jeg kan legge ut en med gruppen min :)

Waby

10.jul.2010 kl.04:04

Patricio: Vi kan gjøre det sammen :) Jeg skal begynne å tøye fra idag as... :P

Åsmund

10.jul.2010 kl.09:43

Dette kommer du til å greie, med det store talentet :)

Waby

10.jul.2010 kl.12:30

Åsmund: Vi får se, skal prøve hvertfall :)

Vivian Pedersen Skogeng.

10.jul.2010 kl.21:50

Det må du jo bli med i Kjetil !
Du er jo kjempe flink :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits