På Kanten

And we like it!

Det er noe jeg ikke har fortalt dere.. For en liten stund siden var jeg på en Photoshoot som jeg egentlig ikke var med på, eller jeg skulle bare "se" på. Også kom vi inn dit da hvertfall, i et studio som ikke var sånn vanlig hvit papir rull bakgrunn, Det var sånn vanlig vegg liksom. Men ja, joda så skulle de ha bilder som var av menn og som var overtrente, du vet sånn undertøys modeller. Det var jo i Oslo, så de hadde da tatt med seg en del av Tabanka guttene, og de er vel det man kan kalle over middels trente. Så der satt jeg, og følte meg egentlig ganske teit.. Så kom en av fotografene bort og spurte om jeg ville være med, men jeg følte meg ikke helt konfortabel med å være nesten naken foran et kamera.. Men de klarte jo ofc og overtale meg til å bli med på noen bilder. Fotografene er veldig kunstneriske og er veldig glad i nudety og kroppen and all of that, dere skjønner hva jeg mener. Jeg er hvertfall ikke kjempe flau over å vise meg eller kroppen min, jeg mener at man burde være fornøyd med det man har fått tildelt, uansett om man er kjukk eller smal, det finnes fordeler og bakdeler med begge deler! Så her er det mest uskyldige bildet


Do not steal :)

Når jeg tenker meg om, er ikke det der noe ille i det hele tatt! Vel hvertfall så ja. Jeg synes bildene ble kule og jeg synes at det var digg å ha en shoot uten masse lys og styr, alt var liksom mye mer avslappet enn det vanlige. Men kommer nok ikke til å gjøre veldig mange flere av disse.. Vel jeg har ikke mer og si akkurat nå. Det er kunst :)

Hva synes dere om lettkledde bilder?

- Love K.A 

6 kommentarer

Jennie

09.jul.2010 kl.19:25

Nudety is good! Bildet var sykt kult! Jeg vil også ta sånne bilder...

Miriam

09.jul.2010 kl.19:53

Skikkelig kult bilde! :D

SV; Stakkars deg, jeg vet ikke om jeg hadde klart og la være å spise jordbær om jeg hadde vært allergisk. Er altfor glad i jordbær. Nei, når er jeg litt slem med tanke på at du er allergisk. unnskyld (A)

Har du hatt en fin dag da? :)

;)

10.jul.2010 kl.01:33

Digg !!

Waby

10.jul.2010 kl.12:29

Miriam: Takk :)

Jeg vet det... Men man venner seg til det, det er bare kjipt å se alle andre stappe dem i seg liksom..

Jeg har hatt en veldig fin dag, takk :)

Har du?

Waby

10.jul.2010 kl.12:30

;): :)

Miriam

11.jul.2010 kl.09:43

Hatt en fin dag, ja :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits