God "Morgen"

Ordentlig god!

Ok, så mamma maser fortsatt på meg hver dag jeg våkner.. Jeg holder på å bli gal i hodet og får snart overload, og det lover aldri spesielt bra... Jeg mener det, jeg holder på å bli skikkelig gal! Tenk deg å våkne etter en god natts søvn og en skikkelig morsom drøm, også hører du bare, nå må du våkne, du skal gjøre ditt og datt, også må du rekke det, og det og ja, egentlig det også. U know what? Hadde ikke du vært mora mi, hadde jeg kicked ur ass! Jeg hater når folk maser på meg, og i tillegg til at jeg faktisk har ferie og bruker masse av min tid på å jobbe, så er det faktisk litt deilig å ha fri også. Nå begynte hun med at jeg ikke skulle få være hjemme alene én natt, neida da måtte jeg opp til bestemoren min. Men da sa jeg, ok så du lar meg ligge en uke ute på Hove, hvor folk har seg på utsiden av teltet mitt, drikker, voldtar og doper seg ned? Men en freakin natt hjemme alene går ikke? Nei det kan jeg skjønne jeg er jo bare 17.. et lite stakkars barn som ikke klarer seg alene.
Det koker i hodet mitt...! Jeg må meditere!


Sånn ja! hooooosah!
Neida, men hey håper dere får en bedre dag en hva min ser ut til å bli, og at den startet bedre enn min!

Har du foreldre som maser 24/7?

- Love K.A

3 kommentarer

M

09.jul.2010 kl.14:28

Been there!

Tror foreldrene mine hater meg over alt på jord.. Har ingen fri i ferien...

Men å lese din blogg, det gjør dagen mye bedre. Det er ikke Mix som er dagens lille høydepunkt, det er Waby! :D

Dinajohanne

09.jul.2010 kl.14:39

jeg har ikke foreldre som maser på meg nå, i og med at jeg er hos bestemor nå. men hun maser serriøst 24/7.... vekker meg klokken 10 osv! jeg dauer. haha.

Waby

09.jul.2010 kl.19:23

Dinajohanne: haha, feel bad for u!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits