Nok For Idag

Siste innlegg for idag

Nå nærmer klokken seg 00.00 og jeg sitter i sengen og ser på TV. Det er liksom ingenting som er gøy å se på, så da endte jeg opp med Grensevaktene på TVnorge.. Og de har akkurat fått inn en ekstremt nasty mann! Han har flydd fra Praha til Sidney uten noe annet enn 500 Dollar og en pose med noe greier i.. Han er dødsfeit og de sier han lukter helt for ferdelig og han hadde rettet på utstyret med buksene nede ved anklene.. Han ser jævlig ut for å være ærlig, han skulle være der nede i 10 dager uten skift.. og han trengte visst bare å dusje en gang i uken... æsj. Jeg håper dere ser dette, for det må sees, hvis man ikke har noe annet å se på da.. Nei! orker ikke dette..  må se noe deilig!


weheartit.com

AAAAAAH,deilig! Hva er vel bedre enn Starbucks og Louis Vouitton? Og er det bare meg eller ser jeg antydning til en iPhone nede i hjørnet? :)
Vel ja.. Min iPhone ar blitt syk.. Stakkars Mamacita, hun sliter litt etter jeg oppdaterte henne, hun er jo gammel så det er kanskje ikke så rart.. 
Legg merke til at jeg klarte å poste dette føøør tolv!

- Love K.A

3 kommentarer

Linn

09.jul.2010 kl.00:24

Ha en god natt :D

Waby

09.jul.2010 kl.00:31

Linn: Og en god natt til deg også :)

karin

09.jul.2010 kl.01:18

du er vittig. mamachita. like like!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits