Min Feel Good Låt

Idag hvertfall

Idag har jeg skikkelig bra dag, eller inni meg hvertfall. Jeg startet med litt Jackson 5 og gikk over til Reggae, og jeg må bare si det, man blir så sykt glad av Reggae. Jeg merket det da vi var på Hove også, at alle da vi danset for Jabaman og vi sto på scenen, reiste alle seg og danset rundt, altså alle danset ikke, men de digget liksom. Og var så digg, for da fikk jeg skikkelig sommerfølelse! Og alle liker jo ikke reggae, altså jeg har egentlig ikke vært veldig fan av det noen gang, til tross for at jeg har fått hodet mitt stappet fullt av det av pappa.. anyways! Jeg har tre sanger idag. 

Bob Marley - Could You Be Loved

Morgan Heritage - Brooklyn And Jamaica

Jackson 5 - Shake Your Body Down To The Ground

Denne dagen er litt bra as.. Nå har jeg sagt til mamma at vi skal ut å shoppe, fordi nå har alle tre søstrene mine blitt brukt myye penger på, De yngste får nå rommet sitt malt og pimpet, og det var ikke planlagt de bare kjøpte masse stuff og dro hjem.. Så her sitter jeg på mitt rom uten noe som helst.. Eller jeg har jo pcen og tven da.. så jeg overlever jo, men hey jeg vil også vite at masse penger går ut av deres konto på grunn av meg! Og jeg gleder meg til den følelsen kommer :) Føler meg egentlig utelatt akkurat nå.. 

-Love K.A

2 kommentarer

Åsmund

08.jul.2010 kl.19:11

Lovley Music <3

Hope- remember my name

08.jul.2010 kl.19:47

could you be loved<3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits