Angrer

Det finnes alltid noe bra i enden

Og i går da i går måtte ta en trimme tur for å komme meg opp til bestemoren min. Jeg skrev jo at det var stekende sol, men det var det ikke da jeg dro, det var faktisk ganske grått og det regnet en liten stund også, men poenget var at jeg ikke hadde noe lyst til å gå opp dit for å klippe gresset, men det var faktisk helt ok. Jeg gikk ganske fort så jeg følte meg ganske flink egentlig, men da jeg kom opp til bestemoren min, så mistet jeg lysten til å gjøre noe som helst igjen.. Men så kom jeg opp fordi hun ville ta en is før jeg begynte å jobbe, og der... Der luktet det HIMMELSK! Det var nemlig brød i ovnen! Så jeg fortet meg ut og klippet feridg, og da jeg kom inn sto disse på benken


For en deilig følelse og komme inn etter å ha gått ca 4km, jobbet og sååå kommer inn for å spise helt helt helt ferskt brød! Så der satt vi da, og lo og spiste deilig brød! Så jeg må si jeg angrer på at jeg sa jeg ikke ville opp dit, for det var virkelig verdt det!

Har du gjort noe du angret på?

- Love K.A

2 kommentarer

LIAN (=

08.jul.2010 kl.16:50

Fint det :)

Jenny

08.jul.2010 kl.17:35

Elsker nybakt brød!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits