Jeg Vil Ikke...

Av og til må man, gutten min!

Men jeg vil faktisk ikke idag...Jeg må opp til bestemoren min å klippe gresset, hjem fordi vi skal grille med tante og  onkel, men det er egentlig helt ok, for de er unge og "kule". også tenkte jeg at jeg var ferdig der, men neida, så skal jeg klippe enda en plen.. Og da jeg fikk melding om det, spurte hun jeg skulle klippe hos om jeg kunne komme før 11 om morran eller etter klokken 16.. jeg må klippe hos bestemoren min nå, og det vil si at jeg må gå opp, noe som tar 30 min, så må jeg klippe og det tar tid, så må jeg komme meg hjem og så rett i dusjen, forte meg veldig! og sååå opp til grillings med familien klokken 16. og når man har spist så føler man litt for å IKKE jobbe, men joda.. puke on myself!


Dette bildet ble tatt før vi dro til Belgia, vi mangler en av band folkene, men ja.. Må si jeg savner den turen gitt! Kan ikke beskreive hvor gøy det var, bortsett fra telting og opp kast.. Men jeg kunne nok ikke gjort det om igjen. hvertfall ikke showet.. og danse i 11 minutter med skift mellom hver dans er rimelig slitsomt.. Men litt gøy også da! 
Nei nå må jeg komme igang.. nå skal jeg gå i bare oppoverbakker i stekende sol :D I LOVE MY LIFE TODAY!

Har du noe du absolutt ikke vil gjøre?

- Love K.A 

4 kommentarer

Maria

07.jul.2010 kl.13:43

Ja! jeg måtte vaske bilen til mamma, og den er svær og vanskelig og vaske...

Jeg ble klissvåt!

07.jul.2010 kl.13:45

klippe håret mitt! Det er skikkelig tøfft for meg ;p HAHAH!

Miriam

07.jul.2010 kl.18:57

Jepp, jeg har virkelig ikke lyst til å lese til teoriprøva... men jeg må det ;)

Waby

07.jul.2010 kl.22:47

Miriam: årh, det kan jeg forstå! :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits