Live Your Life

Hallelujah!

For et deilig liv jeg har! Jeg mener det, jeg er så happy for alt som skjer, eller nesten alt hvertfall.. Men ok! Hove var SICK! Har aldri hatt det så bra noen gang, minus forkjølelsen. Og dere søte wabylesere som kom bort å spurte meg om dere kunne få ta bilde med meg, det var veldig hyggelig av dere :) Og for dere som ikke spurte, så er det helt ok det også. Men det går en grense for hvooor innpåsliten man kan være. Til deg som angrep meg og håret mitt, DØ! haha.
Altså, ja.. hva skal jeg si, jeg har det ok nå, jeg er brun, sola skinner, jeg har herlige venner, masse penger, en fucka telefon... Men ja, jeg klager ikke, det er så bra! :) Sommern er digg, også har jeg snart bursdag ogsååå! :) og idag er bloggen 9 måneder gammel! For dere som ikke var på Hove, så kan jeg si at det var meget avslappet... Har stort sett ligget i en stol på Camp Riverside og slækket. Hangover every day...


Dette bilde er kanskje fra en av de mest funny happeningene på Hove. For rett ved vår Camp, hadde Toroborgen Camp. Og første dagen jeg var der, altså mandag, Så gikk jeg med Kine og da møtte vi han og Julie Aida, og de var sååå wasted! Julie visste hvem jeg var, fordi jeg kjenner The Giant, og vi har jo samme navn, og da klikket hun heelt, for det var døds kult at vi hadde samme navn! Og da Toro sa, ja du er vel afrikaner du da? Og jeg sa, nei jeg er Jamaicaner, tok han helt av, omg! Kompisen min er liksom såå fra jamaica! Jeg digger deg! Vi sto stort sett og lo hele tiden...  Dagen etter, da jeg gikk forbi campen satt Kjetil der, sammen med Tor Olav og Julie også ropte de på meg, og da ville de lage strekmann på meg, fordi alle andre hadde fått det, men da steppet julie inn og sa at denne skulle være unik, den skulle nemlig ha afro. Så Jeg har da gått rundt med en strekmann på armen, laget av kjendisbloggere, funny. Den ville ikke bort heller.. nå etter utallige dusjer og masse skrubbing har den gått bort.. savner den litt..
Men ja det var da en liten update fra Hove, sorry for min tid borte herfra, men as u all know, jeg har myye å gjøre! men denne uken har jeg faktisk helt fri, tror jeg Så da blir det blogging vettøøø :)
Håper dere koser dere ute i solen, men tar noen pauser for å lese litt blogger også da :)

- Love K.A

2 kommentarer

Maria

06.jul.2010 kl.17:37

Haha, den var sykt kul!

du må jo tattovere den!

Miriam

07.jul.2010 kl.18:58

Hehe, morsom :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits