Flytter Ut!

Bokstavelig talt...

Ja nå flyr jeg frem og tilbake mellom baggen, skapet og pcen, fordi jeg flytter ut til Hove i kveld!! Så Damian dundrer ut av høyttalerne da ofc, herregud jeg gleder meg så sykt! Jeg.. Ja uææ! Skal danse for Jabaman på Onsdagen, altså på Campingscenen fra 13.00 - 14.00 BE THERE! Det blir gøy det og :D Håper dere andre som skal til Hove og som leser denne bloggen, roper på meg om dere ser meg, eller kommer bort. Det er jo alltid gøy med nye mennesker! Som sagt så har jeg hele teltet for meg selv, skal prøve å blogge fra campen så dere kan se :) Vel, jeg vet ikke hva mere jeg skal si akkurat nå, kan egentlig ikke blogge så veldig nå, jeg må jo bli ferdig...
Men jeg kommer jo hjem en dag så jeg kan gi dere update selfølgelig :) Såe ja.. Håper jeg ser noen av dere der ute! Vet om noen allerede, og ikke vær overrasket om jeg ikke kjenner dere igjen.. Jeg suger på sånn! 


Min elskede bestevenn skal også ut til Hove:D Det blir så braa, hun skal redde meg når jeg svimer av under Nas og Damian Marley konserten! God ting jeg ikke veier for mye!

Vet jeg ikke har blogget veldig lenge før det blir helt stille her igjen.. Men sånn er det akkurat nå! Deal with it.. Dere kan jo bare lese gamle innlegg da, det er sikkert morsomt deg også :) Håper dere har det bra i solen! Og husk, Waby loves u :D

- Love K.A

9 kommentarer

Madde K.K

28.jun.2010 kl.19:07

Kjempe fin blogg!

Har pc'en din noen gang eksplodert?

Cathrine :)

28.jun.2010 kl.19:12

Åh, gleder meg sykt til Hovefestivalen!

Bra blogg, forresten!

Kommentere tilbake?

Waby

28.jun.2010 kl.19:35

maddekk: Takk :)

Haha, ja det har den faktisk, eller den gamle jeg hadde.. Det vær sykt skummelt!

Waby

28.jun.2010 kl.19:36

Cathrine: Jeg ogsååå:D

Takk! :) Din også!

Sees vel på Hove!

Pamela

29.jun.2010 kl.12:36

Sykt snill bestevenn du har da :)

Afro girl - my life in letters

29.jun.2010 kl.17:33

Faen Kjetil.. jeg får ikke sett Damian jeg :( Pga jobb ! Fml. Håper du kan skrike/hoppe/ besvime litt for meg også ! Håper det blir rått og att du fortelle meg om det etterpå :D!

Waby

06.jul.2010 kl.15:46

Pamela: Jeg vet det :)

Waby

06.jul.2010 kl.15:49

Afro girl: Haha, du gikk glipp av sååå mye! Jeg sto midt i på tredje rad med flagget mitt, som de filmet hele tiden skjermen! Det var så gøy, og de avsluttet med Could You Be Loved av Bob Marley, da gråt jeg.. Og da hadde jeg allerede grått gjennom hele Africa Must Wake Up. Og nå sitter jeg med oversikten over sangene de sang som Damian og Nas har laget selv!!! Jeg er død..

Afro girl

06.jul.2010 kl.21:38

Århh.. :( I wanna kill myself right now!-haha. Ble deprimert nå azs !

Men så sykt gøy !jeg tviler ikke ett sekund på att det var konge bra ! Hadde jeg vært der hadde jeg også grått,BELIVE ME ! men istedenfor gråt jeg for att jeg ikke kunne gå,sucks :(

Haha, så gøy att du ble filmet - Kjetil-Andrè ward = Always in the spotlight ! hehe

Håper jeg får sjangsen til å se de en annen gang i livet da.. !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits