Funny Shit

Jeg digger Ellen!

Igår kveld satt jeg og sippet over MJ filmene som gikk på tv. Med meg på det lasset hadde jeg Jo, som satt i Tvedestrand og sippet.. Jada det er sikkert kjempe teit, men når man er ganske fan av MJ, og kanskje er litt pingle, så blir det sånn.. Men hvertfall da, så ble det ganske sent etterhvert fordi Moonwalker gikk så sent, men det er jo sommerferie, så da trenger jeg jo ikke bekymre meg for å forsove meg! HVERTFALL! Så satt vi å snakket da, og snakket om sangere eller artister, whatever.. Så sender han meg en link fra YouTube, fra Ellen DeGeneres Show, og det følger jo jeg skikkelig med på, men akkurat den episoden gikk jeg glipp av.. Og dere vet jo at Ellen er ganske morsom, og dere vet sikkert om hennes "Bathroom Contest"(?), vel alle som følger med gjør det hvertfall.. Vel der hadde hun besøk av Jennifer Hudson, og altså, Jennifer er jo en syk person.. Stemmen hennes, henne, tross alt som har skjedd med familien hennes, så kommer hun ut og bare kicker ut alle med stemmen sin! Love it, jeg sier bare check this out!


Ok, så hey.. Det som er kjipt er at Ellen kjører over Jennifer litt med stemmen sin, men det er jo utrolig morsomt! Så jeg vil be deg følge med på Jennifer fra 2:10 og frem til 2:16, haha morsomt.. altså jeg vet ikke om dere synes det er så hefig gøy, men jeg synes hvertfall det!

Idag har vært en rolig dag, har for det meste vært ute i solen, tror idag har vært den varmeste dagen til nå, det blåste ganske mye på vannet, men ikke hos meg :D Der er det heeelt vindstille! Så jada, det var digg.. Nå har jeg ikke mere å si egentlig

Følger du med på Ellen DeGeneres Show?

- Love K.A

Én kommentar

Jonas

27.jun.2010 kl.01:07

Hahaha, Jennifer er braa!

Ja jeg følger med på Ellen :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits