Back On Track

Lenge siden sist..

Først og fremst må jeg si sorry for at det har gått FEM dager siden jeg har blogget! Men så skal jeg oppdatere der da selfølgelig :)
Jeg har jo som dere vet, vært i Trondheim og jobbet med UKM Festivalen, det var utrolig gøy og må si jeg er imponert over alle de fantastiske innslagene. Jeg var der jo i fjor som deltager, men da fikk jeg ikke sett så mye fordi jeg var stort sett på scenen selv.. Danserne i år var flinke, men må si det var flere flinke i fjor.. Men det betyr ikke at de sugde, for de gjorde en utrolig bra jobb! Jeg vet hvor skummelt det er å stå på den scenen selv! Så dro vi jo da hjem og var i Arendal rundt 21.30 tiden, jeg hadde da blitt syk fordi vi badet i Pirbadet.. Og der var det mange ekkle bakterier som ville inn å ødelegge hodet mitt litt.. Så da mamma kom å hentet meg dro jeg rett til Hanto-Tvedestrand, for å være med på avsluttningen. Det var ikke akkurat heftig party, men helt ok.. Så har jeg ikke noe mere å si om de siste dagene egentlig.. Men IDAG!! Se på dette bildet :D


Jada jeg har vært å hentet festivalpassene mine!!!! Hove'10, here i come! Jeg gleder meg såååå :) *pust*
Det blir så braaa! Har faktsik fått nye sko idag også, har ikke giddet å ta bilde av dem... legger det ut i neste innlegg:)
Vel nå har jeg ikke mere å si enn at jeg håper alle har sendt en liten tanke eller hørt litt på Michael Jackson idag.. Har sett både om han på TVnorge og nå sitter jeg å ser på Moonwalker. Det minner om hvor fantastisk han var. Og at det er et faktum at, det ALDRI vil bli en ny MJ og aldri noen som nærmer seg hans nivå.
Jeg vet at mange er enige med meg, og ja.. wow jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg savner han, og er glad for at musikken ikke kommer til å dø ut noen sinne!
Nå er det sent.
Blogges i morgen!

- Love K.A

4 kommentarer

Eira Solberg

26.jun.2010 kl.01:43

:-)

Cosmo King

26.jun.2010 kl.02:22

kos deg på hove da! skulle ønske jeg kunne dra, men har nok av ting å gjøre..

Waby

26.jun.2010 kl.03:01

cosmoking: det skal jeg:D

Synes synd på deg!

Cosmo King

26.jun.2010 kl.06:04

ja, det burde du!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits