Jeg Er Forelska!

I penger..

Ok, så jeg som veldig mange, har et stort problem... penger... Y'all know what i mean! Du vet når du får lønning ooog det vi alle gleder oss til når sommeren nærmer seg, nemlig feriepengene! For en fantastisk ting det er, få penger fordi det er ferie! At ikke vi har noe som heter mandagspenger også... Men hvertfall, så var jeg på shopping med Karin i går, hun fikk kjøpt seg en ny seilejakke og noe nytt stuff til leiligheten til broren.. Jeg fikk også kjøpt noe faktsik, en genser og et par sko. Så idag så jeg sånn her ut...  

- Genser fra Carlings, 199(på tilbud),-
- Bukse fra Spar(eller noe), 30,- (Jeg hadde I look like hell dag..)
- Oslo Canavas fra Moods Of Norway, 899,-

Ja, jeg tok bilde i speglet til lillesøsteren min... Men haaaalo. Hun har fått ny pult og nytt spegl fra IKEA, og jeg har ikke fått noe!! Det speglet er ikke helt bra, for man blir ganske lav og brei i det.. Men det var faktisk ganske kult, og pulten... Den var digg, sort og hvit! perfekt for mitt rom.. men neida..

Nå skal jeg legge meg, har nemlig en laaaaang dag foran meg! 12 timer på tog til Trondheim.. Fordi vekterne driver å streiker så er jo flyplasser stengt overalt.. så da må vi ta og.. Men det er jo andre folk med, så jeg må vel nesten snakke med dem... Og ja, jeg skal prøve å blogge litt fra der oppe.. Vet ikke om jeg får tid til det, but imma try! Også må jeg jo si at jeg har jo startet sommerferie nå!!!! Det kan bare beskrives med ett ord...: DEILIG!

Har du begynt ferie?

- Love K.A

2 kommentarer

Linn

18.jun.2010 kl.00:59

Jeg begynner å jobbe om en uke, så blir ikke så mye ferie på meg :/!

Alt man må gjøre for pengene..

Madeleine

18.jun.2010 kl.14:14

Så kjekt, kos deg :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits