Fuck My Life

Today, I was going to call my friend to come over, but I couldn't because my mom changed my mobile subscriptions and suddenly I had no money left. Now I am sitting in my room, all alone. FML

Har dere sett gruppen på facebook? Top Ten FML's? Jeg synes min FML burde være med! For ikveld satt min mamma, lillesøster og jeg å kikket på CSI. Da jeg fikk en melding, som jeg da selfølgelig svarte på(I allways do). Men plutselig da fikk jeg melding fra Telenor. Din ringesaldo er kr 0. Du vil ikke kunne motta/sende.bla bla bla! Også la jeg mobilen fra meg, før jeg tenkte, øh what the fuck? Har ikke jeg send så mye du vil, for morradi betaler? Jo det har jeg.. MAMMAAAA! Ehhe jo du, jeg endret abonomentet ditt jeg :) I was so pissed off! Hva skal jeg gjøre nå da liksom.. Har jo ikke noe å gjøre nå.. Er liksom tilbake til kontantkort tiden.. Og det vil jeg ikke! Nei, dette må jeg løse!


Se så arg! Eller var det Ugly? hmm

I morgen skal jeg til Hove, ja der som festivalen er.. Og ja jeg får gratis festivalpass :D joda jeg må jo jobbe for det, men hey, det er sol, og det er varmt, I can work on my tan at the same time! hvertfall så skal jeg drive å sette opp gjernder og sånn.. Jeg gleder meg.. Skal jobbe fra ni til fem! Har lastet ned Working from nine to five.. Bare for å gjøre ting morsomt. Neida men det blir kjempe gøy! Ingen av folka i klassen har valgt samme skift som meg:D det blir så bra at jeg er der alene med masse freaks.. Wish me luck!

Skal du på Hovefestivalen i år?

- Love K.A

Én kommentar

Lilian

09.jun.2010 kl.16:26

JAAAAAA, det skal jeg :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits