Here Comes The Sun

Hør meg, Hør meg!

Sitter på utsiden av dansestudio og kjenner solen varmer opp huden min, det er nesten så jeg kan kjenne at pigmentene mine våkner til live igjen! Idag kom jeg på skolen trøtt som bare det, og maksimalt tett i nesa. Hadde egentlig mest lyst til å være hjemme, for det er et helt sykt vær! Det er så varmt og digg for tiden at jeg er helt sikker på at det er sommer nå! Uansett.. Så, jeg startet da timene på tirsdag på vanlig måte, altså tre timer dans, så kjørte jeg bort til mix sammen med Marit og Ingvild. Vi kjøpte oss selfølgelig is! Etterpå dro vi opp på skolen, som var så og si tom! Alle som har biologi i 2 klasse er på ekskusjon så og da var det ca. 8 stk som skulle ha Sosiologi så da gikk Marit å spurte læreren om vi skulle ha time, og da sa han nei, og da fant mattelæreren ut at vi ikke skulle ha matte heller, så da var jeg plutselig ferdig på skolen for idag.. Flaks det er tre uker igjen av skolen! Så kom jeg plutselig over denne sangen, som faktisk er min sommer sang!


Jeg beklager at dere må se filmen, eller bildene, men den vil ikke fikses sånn jeg gjør det når jeg skriver innlegget så jeg vet ikke...

Fikk egentlig veldig lyst til å se bie filmen nå!
Vet at det blir veldig mye innlegg som handler om sol og depresjon nå.. Men deal with it! Det er nok snart over!!

Har du en sommer sang?

- Love K.A

Én kommentar

Linni og Thea.

01.jun.2010 kl.16:12

De er gamle, men får sinnsykt summerfeeling Jason Mraz - I'm yours og skymarshall - Endelig ferie. :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits