Hangover

The party yesterday, was.. hm, don't remember...

Joda, jeg husker masse faktisk, det er bare noen småting som er litt borte.. Ellers startet kvelden veldig bra egentlig, kunne klart meg uten noen ting midt på der, men med litt musikk klarte jeg å danse rundt å ha det gøy! Etter å ha kuttet meg på et metallgjerde og fått hodet mitt krasjet inn i min venninnen sitt, endte jeg på Marits bad over doen, men den hadde jeg ikke bruk for, gør jeg kom inn på rommet. Men min elskede bestevenn Marit har gjort dette før(med andre ofc) så hun hadde både bøtte og vann glass. Hun er så søt :) Men mamman hennes, er enda søtere! Hun kom inn og vekket oss, og fortalte at hun hadde laget frokost, også kunne vi få lov til å ta med maten ut for å spise den mens vi tøffet rundt i sjekta, men det kunne vi ikke fordi vi skulle dra til Risør på forestilling.. Men vi satt på verandaen og koste oss i ca fem min!

Frokosten vår:)


Martha og meg! Eyelineren gikk rundt helt til omtrent alle hadde fått skrift på seg!
/Dette bildet er tatt med det samme kameraet som på det øverste/

Nå sitter jeg å ser på Eurovision Song Contest, til tross for at jeg bryr meg minimalt om alt som skjer rundt det i det hele tatt. Idag da jeg kikket på forsiden av VG og Dagbladet, var det bare om Didrik og Alexander som vist nok har hatt det så ille.. Det kan godt være, men alle de damene han har dratt og sååå mange dører som har åpnet seg, de hadde jeg utnyttet hvertfall.. Men jeg er ikke han og han er ikke meg, og vi er jo forskjellige.. Og jeg må si! Big up Jessy Matador! Jeg er så glad for at det ENDELIG er noe annet enn det samme kjedelige menneskene som står å synge, ENDELIG er det en svart person som står på scenen og blæster alle! Jeg er så glad for at han går ut på langgangen, snur seg fra publikum, bøyer knærne og shaker! Endelig! Jeg digger det! Og det gjorde meg glad, det var en party låt, og vil få min stemme!
Nå skal jeg tilbake til skjermen, men følg med! For Tabanka og flere dansere skal danse idag, Flashmob!

Hvem stemmer du på ikveld?

- Love K.A

Én kommentar

Marita Beate

31.mai.2010 kl.12:18

stemmer på meg selv jeg :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits