Pimp My Phone!

Jeg har startet et nytt å bedre liv! Jeg har begynt å bruke beskyttelse...

Altså beskyttelse på telefonen min! For da jeg var i Oslo sist, så måtte jeg sette på vibrasjonen sånn at jeg kjente at jeg fikk meld eller at noen ringte, for man hører jo ikke lyden når man er ute i byen. Og dere som har iPhone vet jo at når man trykker vibrasjonen på, så vibrerer den en gang.. Min vibrerte heeeeelt feil, og den hørtes ut som et stort insekt som ville angripe deg! Jeg fant ut at jeg kanskje hadde mistet den for mye i bakken.. Så da fant jeg ut at jeg faktisk skulle bruke den beskyttelsen jeg fikk til telefonen da jeg fikk den. Så har jeg funnet ut at den ser så teit ut når den bare er helt svart. Sånn som dette, bare helt clean bak uten strekene


Skjønner dere hva jeg mener med at det er litt kjipt? Så derfor har jeg kommet til en løsning!  Siden jeg er så sykt glad i Louis Vuitton, så kan jeg jo ha et deksel i L.V, er jeg ikke smart? Jeg har tenkt veldig på det skjønner dere.. Så se her, enten:
Dette                 
   
 

Jeg liker den første.. Men jeg vet ikke helt. Det hadde vært kult synes jeg, det er ikke så farlig om dekselet ikke er ekte, men om det hadde vært en bag eller klokke, hadde det vært litt nøyere faktisk!

Nå skal jeg i bursdag hos Henriette :) skal prøve å være flink til å ta bilder.

Hva synes dere jeg skal velge?

- Love K.A

Én kommentar

29.mai.2010 kl.01:29

http://www.focalprice.com/search_LV_hard_back_case_0_1_20_0.html

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits