Det Er Vår

Det er vår og for hunder betyr det, løpetid, for noen av oss, betyr det en litt mer dirty hjerne...

Idag har jeg slappet av hjemme etter å ha vært litt dårlig i natt.. Hvertfall så måtte jeg inn til Tvedestrand for å danse til et show vi har 6 Juni. Før jeg gikk til studio gikk jeg innom butikken for å kjøpe meg en is.. Da jeg var på vei tilbake, møtte jeg to gutter på sykkel, en med en hund og en som bare surret rundt.. Jeg kan tenke meg alle var melom 8-10 år. Mens jeg gikk forbi sier han ene, Var det gøy i Belgia? meg: Ja det var det. Også kommer det en til og spør om ikke jeg er han gutten som danser med de jentene? også måtte jeg le litt, mens jeg svarte han.. Så sier han at jeg ligner på Sean Paul, og da lo jeg enda mer! Plutselig sier gutten med hunden, liker du de jentene? og jeg bare, nei jeg gjør ikke det, men de er veldig snille. Ja, har du hatt sex med dem? wow.. Jeg tenkte hva faen skjer med barn nå for tiden?! Det er visst ikke bare vi eldre og dyra som blir våryre...


Jeg digger livet for tiden, det er sol, det er varmt, jeg har penger og jeg har ca. 16 skole dager igjen før sommerferien! Det eneste jeg mangler, er hva vi alle ønsker å ha og føle om våren, Love. Men så lenge jeg kan slippe å fryse og se at det kommer noe vått ned fra himmelen, kan jeg klare meg uten akkurat det en stund :) Jeg har det bra!

Har dere det fint?

- Love K.A

2 kommentarer

helenegrastveits

26.mai.2010 kl.21:59

Haha, må le av av de guttene!

Waby

27.mai.2010 kl.00:28

helenegrastveits: Jeg ble redd :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits