Voe + Wulff =...?

Tror liksom alle har fått med seg hva som skjer mellom Voe og Ida Wulff..

Men hva skjera? Det tar jo av, med sykt mange bloggere som blogger om det og aviser som skriver det. For dere som ikke vet hva som har skjedd mellom de to bloggerne så er det denne kommentaren på facebook


Foto//VOE


Altså broren til Emilie(voe) skrev dette, som da noen fikk med seg, tok seriøst og sendte videre til Ida Wulff. Jeg har lest begge innleggene hos begge bloggerne og jeg må si jeg må le litt. for om faren til Emilie sender mange forskjellige IP-adreser til bloggen hennes hver dag så får det bare være. Men jeg alle jeg kjenner, vet hvem eller hva VOE er for noe, så jeg tror ikke heelt på at hun jukser.. Jeg føler heller at Ida Wulff er en smule PR kåt. For da jeg lestet dette innlegget måtte jeg seriøst le! Ida Wulff tar litt av... Jeg synes Voe gjør en god jobb jeg, jeg synes hun er flink til å skrive, og holder på med mote stuffet sitt. Jeg leste faktisk Ida sin blogg da hun var her på blogg.no, men da hun flyttet over til idawulff.com, så gadd jeg ikke mere.. Synes ikke bloggen hennes er så spesiell egentlig. Jeg håper hvertfall ikke at Voe slutter å blogge for det er veldig mange som leser bloggen hennes! Derfor synes jeg dere burde lese innlegget som voe har skrevet..

Hva synes du om det Ida Wulff har anklaget Voe for?

- Love K.A

20 kommentarer

AnneMarthe

26.mai.2010 kl.10:45

Men du ? Se på den kommentaren ? Den er lagt til i Januar? tror du ikke Ida hadde tatt det opp før 6 mnd senere da ?

26.mai.2010 kl.10:46

En ting jeg la merke til etter innlegget mitt i går var at kommentaren hans ble postet i JANUAR, så litt rart at folk tar opp det 5 måneder etterpå

Martine

26.mai.2010 kl.10:46

Dette var bra skrevet! Jeg er helt enig med deg, for denne kranglen virker veldig tragisk.. Ida er faktisk voksen og burde ta seg sammen litt mer, i hvertfall når hun har så mange lesere på bloggen : P

Mallavallavine!

26.mai.2010 kl.10:50

Tragiske greier alt sammen :P Bra innlegg da :)

Sandra, låtskriver & sanger!

26.mai.2010 kl.10:56

Alt er bare helt idiotisk. Hvorfor gidder andre å bry seg, sånn egentlig? La de styre, la Ida være sjalu og la Voe bli irritert..

Waby

26.mai.2010 kl.10:56

AnneMarthe: Det kan godt være hun har gjort det, men det har ikke vært postet før nå, og ingen av dem har skrevet om det før nå..

Waby

26.mai.2010 kl.10:59

Anonym: Det er ikke bare vi andre bloggerne som gjør det, de har ikke skrevet noe om det før nå

Waby

26.mai.2010 kl.11:01

Sandra: Jeg skjønner at du ikke leser bloggen min, for i tillegg til å skrive om mitt liv, så skriver jeg om ting som skjer. Dette er noe av det som skjer nå, det handler om blogging og da er det perfekt å blogge om :)

AnneMarthe

26.mai.2010 kl.11:03

Nei, det er det jeg mener! Hvis det hadde kommet av det, så hadde IDa skrevet det lenge før, derfor tror jeg faktisk det er ett rykte som går ? Man vet jo aldri ?

Waby

26.mai.2010 kl.11:06

AnneMarthe: Jepp, helt enig. Rykter:)

Mia

26.mai.2010 kl.11:13

Er på Ida sin side mest, siden ho stillte spm til det hele og Voe hengte ut Ida på en slem og stygg måte, for Ida hadde jo skrivd at det bare var et rykte, og at ho ikke hadde noe imot voe i det hele tatt..

Lena Pettersen

26.mai.2010 kl.11:23

Synes Voe hengte ut Ida mer :-)

Blogger ikke mer..

26.mai.2010 kl.11:32

Så tragisk ass!!! Men hvorfor sier du at det var hun som skrev det når det var broren? Og kansje det kan være fake facebook profil eller bare rykter, for det står jo at den ble publisert i JANUAR! Og jeg skjønte egentlig ikke kommentaren! Men bra skrevet og bra innlegg :)

Hei! :)

Virkelig ryddig og bra design! :)

Waby

26.mai.2010 kl.11:36

FAHEEM: Jeg har ikke sagt at hun har skrevet det er hun som har skrevet det, jeg skrev: broren til Emilie(voe) har skrevet dette.. Hun har sagt selv at det er broren hennes som har skrevet det etter at hun spammet ham med over 100 liker på facebook..

Otlening med blogg

26.mai.2010 kl.11:37

Heia Ida! ;p

thea

26.mai.2010 kl.11:43

Wulffie (L)

bsfoto

26.mai.2010 kl.12:19

må vel innrømmes at voe oppretterholder den lave alderen sin, og oppførsel deretter ved at mest dritsnakk kommer derifra.. norge har ytringsfrihet og eneste wulff kom med var å komme med hva hun hadde hørt, og høre andres meninger om akkurat dette... ikke noe personlig fra hennes side.. uansett alder så bør vel voe ha såpass erfaring innen hva burde skrives på en blogg eller ikke.. or? ....

Miriam

26.mai.2010 kl.13:07

Syns det er teit og anklage voe for det.

Helene Grastveit

26.mai.2010 kl.14:14

Jeg syntes at det er VOE som tar helt av her. Ida W bare lurte på om det gikk ann å jukse seg til det og hadde hørt om det, som Ida sier, det var kun et rykte jeg hadde hørt. Men må si dette er litt vittig! Blir laget så mye oppstyr av noe så lite. Ville Ida W hatt seg selv mer i aviser osv hadde hun lett klart det uten å måtte henge ut VOE. Frøken VOE tror jo alt her i verden er søtt, snillt og alle mennesker er gode. Hun må se å våkne litt opp og tåle å få litt kritikk og ikke mist skjønne at Ida W bare lurte på dette. Hun anklaget ikke direkte VOE angående juks. Det med at Ida W sier hun syntes VOE ikke en god blogger må hun få lov til. Blogging har blitt et sted der alle sier hva de vil og det må VOE tåle! :)

Helene Grastveit

26.mai.2010 kl.14:16

http://helenegrastveits.blogg.no/ *

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits