Jamaica Blør. . .

60 personer er drept.. 28 av dem er uskyldige mennesker.

Igår var jeg inne på VG å kikket litt.. Plutselig kommer jeg over noen ord som vekket min interesse.. Opptøyer på Jamaica. Bildene ser ut som noe man ser fra midtøsten bare uten burkane, palstina skjerfene og sanden.. Jeg blir trist av å se hva som skjer i landet som er halvparten av meg. Alt startet med at politiet stormet et nabolag som heter Tivoli Garden, det er en gangse fattig del av Kingston men i deler som Tivoli G. er mannen politiet vil ha tak i som en gudfar. Mannen de skal ha tak i heter Christopher Coke, eller som han Dudus som han blir kalt. Selfølgelig er det da de Amerikanske myndighetene som påstår at Dudus er en kriminell person som driver å sender narkotika inn i USA. 


Jeg vet ikke hvem jeg skal tro på, jeg vil helst at det bare skal ta slutt! Liker ikke at det er sånn at all egentlig.. På en måte vi jeg at de skal få tatt Dudus, hvis han driver med narkotika salg, samtidig som at jeg vil at han ikke skal bli tatt fordi han hjelper folkene i de fattige strøkene i Kingston, og de trenger det veldig! Dilemma..
Så er det liksom avsluttningen på "talen" min som jeg må ta på Patwa(jamaicansk).

Keep aweh from di streets, nah badda di persons dat nah do nuttin bad! Wha Gwan? Nuttin nuh go so! Di american bwoys dunno weh Dudus deh. Tek di bad man, nuh kill dem innocent bwoys and gyals! We nah wan fi see nuh blood and tears! Di streets are just full of bacchanal! Get di american aweh from Kingston, aweh from di jammish land..

- Love K.A

2 kommentarer

Hope- remember my name

26.mai.2010 kl.00:37

:( uffda

Carl

26.mai.2010 kl.01:17

Nei så kjipt! Jeg skjønte ikke en ting av hva du skrev på slutten da, men jeg skjønte at det ikke var så kult..

Jeg digger bloggen din, meeen jeg har sett at du har glemt de siste svarene på spørsmlsrunden! du må gjøre det snart!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits