Jeg Har Fått Facelift

Jeg er tilbake fra Oslo, og det har skjedd saker og ting med utseende mitt :)

Dere husker sikkert den gangen da jeg gredde håret mitt sånn på ordentlig, som tok ca. 2 timer liksom... Da så je gut som dette!

Etter dette hadde jeg jo en liten vs med to forskjellige typer jeg ville ha da jeg skulle flette håret, og mange av dere var jeg enig med. Så jeg hadde bestemt meg for enkelt fletter, eller single braids som det egentlig heter. Hvertfall så var det planen helt frem til søndag, da hadde vi vært på Soul Session, med Dancehall battle(som var heftig btw), og var ikke hjemme før sent.. Problemet var at vi ikke hadde nok hår til sånn jeg ville, trodde Thomas, som skulle flette meg..  Men han hadde allerede bestemt seg for at jeg skulle ha cornrows på toppen og single bak. Altså sånn som dette


Jeg var ikke heelt enig for å være ærlig, for jeg synes at jeg ser ut som en fotball spiller.. Eller sånne fletter man får når man er i syden.. Og jeg kan love deg, at disse er ordentlige, ain't no shit! Jeg satt fra halv ett til fire på natta og så fra klokken åtte til elleve.. Og det var PAIN! Jeg er ikke hårsår i det hele tatt, men når man fletter seg som dette må du tåle enda mer enn du tror. Det er ikke til å legge skjul på at første gang jeg ble flettet trillet tårene for å si det sånn. Men nå holder det med  å bite sammen tenna og  late som ingenting... Jeg er litt fornøyd.. men ikke helt..

Hva synes dere om den nye looken?

- Love K.A
Godt å være tilbake igjen!

3 kommentarer

Lisa

25.mai.2010 kl.11:44

Kult :-D

Marte

25.mai.2010 kl.17:22

Digger afroen, men flettene gjorde deg enda hottere!

Like it alot!

Otlening med blogg

25.mai.2010 kl.19:34

Fletter er digg!!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits