Fikk Meg Selv I Posten

Da vi var i Belgia med UKM så var hun lederen vår, hun som var leder for hele UKM i Norge. Hun spurte meg om jeg visste at jeg var avbildet på UKMs 2010 kalender. Også ville hun selfølgelig at jeg skulle få noen, Så hun spurte meg om jeg kunne tenke meg et par stykker, også sa jeg at det sikkert holdt med en, jeg mener, det er sikkert ikke så heftig mange som synes det er kult å ha meg hengene i stua. Men da jeg gikk ned for å hente posten idag, så var det et stort brev med mitt navn på fra UKM Norge. Jeg åpnet den, og inni lå det 10 stykker! Så nå sitter jeg med 10 stk 2010 kalendere med meg på..


Har tatt bilde med telefonen.. Det ble litt dårlig

Jeg er jo selvfølgelig ikke alene på hele kalenderen, for det løper jo folk rundt ved scenen og tar bilder av artistene som er på også har de valgt ut noen de føler for å ha på årets kalender. Jeg føler jeg har hørt at dette er den første kalenderen de har laget, men mine ører fungerer ikke som de skal alltid så, who knows?
Har chillet idag, no school for me! Jeg er helt ødelagt av pollen så jeg har sittet hjemme å slappet av for å satse på at jeg er helt frisk i morgen, når jeg drar til Oslo for første gang på TO måneder... Dere aner ikke hvor mye jeg savner Oslo nå.. I over et år har jeg dratt inn hver måned, også plutselig måtte jeg droppe det fordi jeg hadde så sykt mange andre ting å gjøre.. Så jeg gleder meg veldig til å se alle i Tabanka igjen! Skal jo flette håret på lørdag også, jeg er litt redd, for det kommer til å gjøre ekstreemt vondt!  Jeg skal prøve meg på mobilblogging mens jeg er der inne. Jeg klarte det jo litt på vei til Belgia, da fikk jeg hjelp av Lene Duus. Men jeg klarte bare å få bilde, så jeg må ha mere hjelp!

Kan du hjelpe meg med mobilblogg?

- Love K.A

4 kommentarer

Svetlana

20.mai.2010 kl.15:37

Jeg vil ha en kalender!!!

Lill Magrett

20.mai.2010 kl.19:21

Kult!

LIAN (=

22.mai.2010 kl.14:47

Kult har foresten endelig kommet med vurderingen av bloggen din :)

http://cupcakelian.blogg.no/1274532231_vurdering_av_wwwwabyb.html

Henriette!

23.mai.2010 kl.20:04

Jeg vil ha kalender, Kjetil!! Ta med på tirsdag på skolen! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits