Oh Sunny Day!

Da er jeg tilbake fra noen få dager med "fri"!

Nå jeg har jeg vært borte i noen dager for å fokusere på helt andre ting.. Jeg har nemlig hatt matte eksamen idag, og jeg har ingen god følelse.. Jeg følte det gikk litt bra, men litt dårlig også egentlig. Dere vet jo at jeg suger i matte, så jeg prøvde da å være litt smart å pugge masse dagen før, for det skjedde så sykt mye i helgen. På fredag og lørdag var det forestilling, søndag måtte jeg sove ut, mandag var det 17.mai og tirsdagen var nerde dagen min. Så hadde jeg jo domme dagen idag...


Jeg har nesten ingen rynker i panna, og er nesten ikke fjortiss på dette bildet heller :)


Så etter en slitsom dag, hedret jeg meg selv med en Dream Is :) Og det var fantastisk og kjenne smaken av vanilje og karamell der jeg satt i solen! De to siste dagene har det vært utrolig deilig og varm! Og nå som jeg er ferdig med dansing på kveldene, kan jeg slappe av ute, og det er det lenge siden har kunnet! Skal ikke si så mye mere nå, vurderer å legge meg egentlig.. Håper dere har klart dere uten meg denne tiden, og jeg vet at mange av dere leser The Giant, og om dere ikke har fått det med dere, så kan jeg fortelle at han er tilbake igjen :)

 - Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits