Få Meg Bort Fra Matte!

Nå igjen...

FML! Jeg har kommet opp i Matte eksamen, igjen... På ungdomsskolen var jeg oppe i matte, prøvemuntlig, muntlig og skriftlig.. Jeg fikk faktisk 4 på begge muntligene, men nå failer jeg, for dette er skriftlig! Og jeg hater matte, jeg burde egentlig vært med i blanke ark programmet.. Liksom sånn på ordentlig, jeg er sykt dårlig i matte, så jeg vet virkelig ikke hvordan dette skal gå. I tillegg så har jeg bare frem til onsdag, og ja det er liksom en uke, men i morgen er det himmelspretten, fredag er jeg på skolen pluss at jeg har forestilling både på fredags kvelden og på lørdagen, så er det søndag som jeg må pugge, mandag er det 17. mai, tirsdag enda mer nerding og onsdagen er domme dag.. Skjønner dere? Jeg synes faktisk veldig synd på meg selv idag.. Jeg ble dynket av russen også, har ikke hatt genser i hele dag, så jeg har vært super kald all day!


Amie Koleh, min elskede venn, hun er en fantastisk danser! Se henne på fredag på Norske Talenter(Tabanka Crew)

Jeg trøstet meg med afrikansk musikk og litt videoer fra Tabanka treninger, det var fantastisk, det hjalp litt også faktisk!
Dere har hvertfall en stor jobb foran dere på fredag, men det skal jeg fortelle dere om i morgen :) Nå er det film på gang!

- Love K.A

2 kommentarer

Tone

13.mai.2010 kl.10:50

Du klarer deg nok fint ;)

Lisa

13.mai.2010 kl.11:18

Tabanka Crew er rått! :-D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits