Tilbake(igjen)

Endelig har jeg kommet hjem fra en morsom tur!

For dere som ikke vet det så har jeg vært i Belgia, på noe tilsvarende det vil kaller UKM. Det var kjipt for oss å sitte i salen å se andre innslag, for vi forsto jo ikke noe av hva de sa.. Men vi fikk se noen av danserne og de var flinke, som vi egentlig trodde, ut fra det vi hadde hørt. Vi var V.I.P siden vi var de eneste som hadde reist langt, så vi spiste med lederne og juryen. Veldig digg egentlig, maten vår var sikkert mye bedre enn de andres, haha! Vel showet vår gikk sånn 50/50.. Jeg failet big time, på alt, på tåspissen gikk begge lissene opp, og mamma hadde drømt at jeg brakk begge anklene på den dansen, så jeg var drit redd.. Men jeg overlevde! Ja, dere tror sikkert jeg har filmet, det har jeg også, MEN noen stjal mitt heeeelt nye kamera som jeg fikk på torsdag... fyy fan, for noen stygge mennesker som gjør sånt! hvordan kan noen ha samvittighet til det? det er liksom 2000kr rett ut av vinduet!


Men som dere ser så skal det bare en Starbucks Cappuccino til så blir jeg glad igjen :) Ellers skjedde det ikke alt for mye annet. Eller på lørdagen mistet jeg alt jeg hadde i, hendene hele tiden.. Først skulle jeg ta på klokken min, men den datt med glasset ned i flisene så glasset sprakk.. Det var ikke noe gøy for det var en dyr Diesel klokke.. Så jeg fant ut at jeg måtte kjøpe en ny! Så vi surret rundt, kjøpte oss litt mat og så gikk jeg ned til klokkebutikken for å finne en klokke jeg likte. Men det var håpløst, de hadde så sykt mange fine! etter ca. 15 min så jeg en sort skjønnhet! Og den ville jeg ha! Så da sto jeg 30 minutter i kø for å få den... Dama i butikken synes jeg vvar smart som valgte Emporio Armani. Og jeg var heldig fordi det var en som ikke var så sykt dyr lenger, Den kostet bare 200 euro eller noe. Har den på på bildet over, men du ser den ikke så godt, så jeg skal ta et en dag :) Håper dere ikke har kjedet dere for mye denne helgen, jeg mener.. uten bloggingen min.. haha
Skal være helt ærlig å si at jeg har glemt andre del av spørsmålsrunden... Men jeg har jo hatt en del å gjøre så det har liksom forsvunnet ut.. Det skal bli gjort så fort som mulig!

- Love K.A
Takk til dere som stemte på meg i Blogg vs. Blogg! I won :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits