BloggShout

Jeg var nettopp inne på bloggen til kompisen min Patricio. Og han hadde en lang stund med pause uten innlegg liksom.. Men nå er han tilbake og blogger hele tiden, jeg tror han har lite å gjøre om dagene.. Hvertfall så kikket jeg på Bloggguraten hans.. 523 lesere og ligger på 555 plass, også tenkte jeg, hvordan  går det ann å komme seg såå langt opp på så kort tid? Så gikk jeg til forsiden av blogg.no, trykket på gutter og kikket på topplistene, der ligger han som nr. 19 på mest leste, nr. 7 på mest aktive nr. 1 på bloggshout og nr. 1 på pluss.


Jeg merker at det var litt dumt å linke til bloggen hans, for nå får han jo enda flere lesere.. Neida, no hard feelings, men jeg synes det er ok med noen få bloggshouter, men er dere ikke litt enige i at det er gøy å se at folk gidder å lese bloggen din? For det er jo et resultat på at man skriver bra!  Dette var en rar måte å skrive om Pato på :) Du vet jeg digger deg, du bare liker å fake deg til toppen og jeg liker å jobbe meg dit!  

- Love K.A

4 kommentarer

utlening med blogg

05.mai.2010 kl.17:24

Du er bare SJALUUU! :D og det er helt greit kjetil :)

Waby

05.mai.2010 kl.22:05

utlening med blogg: Høra :P Jeg er ikke det faktisk, for jeg synes det er bra at du kommer deg opp, for da kan du linke til meg ;) Som den kompise du er :P

Hope- remember my name

05.mai.2010 kl.22:28

syns det er greit med noen få bloggshouter :)

sv: ja, overlever nokk. gidder ikke se på paradise, vet engang ikke hva som skjer der så.

LIAN (=

05.mai.2010 kl.22:30

Nå er finalistene til bloggvsblogg trukket ut :D

Ble du en av dem ? skjekk her : http://cupcakelian.blogg.no/1273091048_bloggvsblogg_finalist.html

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits