Who Said Guys Couldn't Dance?

Nå har jeg akkurat snakket med avisen om Belgia turen. Og i dette showet da, så skal vi ha en parodi på Svanesjøen.. Og hvem andre skal ha på seg tåspiss sko og tutu enn meg... Så igår natt sendt Elisabeth og jeg videoer til hverandre med parodier da.. Og man ser jo ikke for seg en gutt på tåspiss egentlig, og det gjør ikke jeg heller egentlig, men nå må jeg si jeg er imponert over meg selv, jeg klarte liksom å gå litt på dem, og jeg har aldri i mitt liv gjort det før! Tenkte det var et bra sjekketriks å si at man kan stå på tåspiss.. Er dere ikke enige?
MY POINT IS! Jeg fant noen veldig imponerende gutter som gjorde en seriøs parodi, eller jeg følte den var litt seriøs hvertfall. Se og døm selv!


Haha, jeg må le litt og da.. Jeg vet det ser ut som om han ene gjør feil hele tiden, men det er bare tull, hele dansen liksom..  Jeg skal brøve å legge inn en film av meg som failer på de skoa.. Så har dere noe å le av mens dere venter på videobloggen!
Jeg har en bra dag idag!

- Love K.A

4 kommentarer

isommerfelt

04.mai.2010 kl.12:50

Var ikke jeg snill nå som skaffet deg litt lesere på bloggen? xD Sinnsykt kult og se på da!! :D :D :D

LIAN (=

04.mai.2010 kl.17:12

haha kult ^^

dinmeningteller

04.mai.2010 kl.18:00

Stikk gjerne innom bloggen min og si din mening og temaer du brenner for. Jeg tar imot tips til hva jeg kan skrive om!

http://dinmeningteller.blogg.no/

Takk på forhånd :-)

Lisa

09.mai.2010 kl.16:38

Morsomt :-D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits