Paradise Nyheten Vi Kunne Klart Oss Uten

Ja, jeg er sikkert ikke den eneste som skriver om dette.. Men seriøst, jeg ble kvlam da hun Jeanette kom inn og bare tok kaka!
For å være helt ærlig må jeg si jeg synes hun var en smule for mye for meg.. Jeg mener ikke at det er noe galt med at hun er stor og høy og sånn.. Men hun er så gammel, og at hun snakker så sykt dirty til alle gutta, det freaker meg ut litt :P Det var jeg hadde å si om det..

Idag har jeg vært i Arendal for å shoppe inn litt ting til Belgia turen, og jeg må si en ting som vi ble fortalt på møtet idag. Vi som drar, altså Erlend Lehland med kvintett og The Click skal altså dra til Belgia på et stoort kunst arrangement som kalles Kunstbende. Det vi ikke hadde tenkt på er at vi er de eneste fra Norge som deltar, det vil si at vi to gruppene skal representere Norge i denne konkurransen. Det er litt sykt egentlig, må si jeg gleder meg litt! Skal prøve å få kjøpt meg et videokamera før vi drar så jeg kan lage en videodagbok, jeg får prøve hvertfall!


Idag var det drama da vi ventet på å komme inn på møtet. Mamma og jeg sto å ventet på de andre, også plutselig hører vi sirener, også kommer det en svæær brannbil med blålys og greier.. Også måtte alle ut derfra og sånn, så jeg måtte spørre en da som gikk i paralell klassen min om hva som hadde skjedd, og da hadde noen tent på en dorull på doen..  haha, stakkars barn!
Godnatt Waby lesere

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits