Blogg VS. Blogg

Nå når jeg logget på blogg.no hadde jeg noen nye kommentarer, og det var så deilig å se noen positive og koselige kommentarer! Som jeg sa på videobloggen, så er det dette som får meg til å fortsette, og jeg må si at det er deilig å se at nye bloggere har lyst til å følge meg :) 

Idag hadde Elisabeth og jeg planer om å dra til arendal for å shoppe litt kostymer til Belgia showet. Men det er jo 1.Mai og alle har fri.. Så derfor så aner ikke jeg hvordan vi skal få tak i det vi trenger.. Vi drar jo på fredag liksom.. Her skinner sola og det er dødsvarmt, jeg elsker det! Men desverre så må jeg nerde meg gjennom matte.. Har nemlig min aller SISTE matte tentamen på mandag! Jeg gleder meg ikke i det hele tatt, har en følelse av at det blir fail. Big time!

Du har ikke sett dette sammen før nei. En hvit og en svart, pluss bunad?
Foto: Maria Alexandria Thowsen Pettersen
 
Jeg er også en av tre finalister i blogg vs. blogg på den fantastiske bloggen, SiljeErika. Der må du gå inn å stemme på waby.blogg.no, du kan jo selfølgelig stemme på de andre også, men for meg, så må jo jeg da reklamere for meg selv.. Derfor går du inn HER, og skriver Waby eller NR.2 eller waby.blogg.no(noe sånt) i kommentarfeltet! Håper dere har en like bra dag som det jeg har idag og at dere hadde en fin natt til første!

- Love K.A

4 kommentarer

Random

01.mai.2010 kl.18:53

Jeg digger bildet, det minner meg om den Er dette norsk nok gruppen på Facebook:)

Jeg har stemt på deg :)

Tone

02.mai.2010 kl.12:40

Digger bildet av dere!!

tereza

02.mai.2010 kl.20:32

Så herlig hår du har :D

Waby

02.mai.2010 kl.21:18

tereza: Hehe, Takk :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits