Rihanna På Sykehus

Rihanna hadde konsert i Zürich i går, men etter den måtte hun på sykehuset! Det var ikke så veldig alvorlig da, hun skulle bare sjekke et ribben som var litt skadet :)


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dansingen og ofc photoshooten. Shooten var bra, men jææævlig kald! Det snødde faktisk og jeg måtte skifte der ute, så jeg sto i bar overkropp SAMTIDIG som det snødde... Men snøen, jada snø.. Snøen så ut som aske, og jeg kødder ikke, fordi den bare ble pulverisert da den landet, det var skikkelig rart! Men anyways, ja jeg skal se om jeg kan få bildene, det er jo for en tentamen, men jeg skal spørre fotografen :) Kanskje ny header, hvem vet.
Men nå er jeg heeelt utsultet, mens jeg ligger i senga, uten noen å snakke med på facebook eller msn.. Disney Channel er lame akkurat nå.. Kan jo egentlig legge meg.. Vi får se.. Svarer sannsynligvis på spørsmålsrunden på fredag, med mindre jeg drøyer det til daten min med Marit og Elisabeth..
God Natt!

- Love K.A

Én kommentar

Katharina

22.apr.2010 kl.08:44

Disney Channel :D haha!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits