Minishoot Og Drama

Idag har jeg en liten photoshoot for en elev på Media&Kommunikasjon i Arendal, hun har tentamen og da trengte hun en gutt, også spurte hun meg så ja, da drar jeg dit om en halvtime ca. Idag har det vært heftig drama på skolen, eller litt heftig hvertfall, for i går kastet russen en jente på tjenna, og det er liksom 3 grader ute så jeg skjønner at hun ble litt lei seg, men hun begynte å grine, gikk til rektor og annmeldte russen. 30 stk av russen(på denne lille skolen er det mange)har blitt tatt for forskjellig stuff og mange har blitt tatt for stjeling, men de har ikke stjålet.. det tok iPoden til hun jenta for at den ikke skulle bli våt når hun badet, men så har noen som ikke er russ, stjålet den.. såe jada, og på morran idag, så var hele hovedinngangen full av egg og tagging hvor det sto, Risør russen rævpuler dere! Og på en annen dør var det et hakekors.. Og hva har det med russen og gjøre.. Jeg synes det er teit hvertfall
 

Foto/Ellisif Jahnsen

I spansktimen satt jeg på på pcen også så jeg at skjermen på mobilen min lyste opp, jeg trodde kanskje det var en melding, men nei.. oppe i hjørnet sto det, SIM mangler. og jeg startet mobilen på nytt, tok inn og ut kortet alt, så syykt mange ganger, og den ville ikke funke! Jeg er jo heeelt avhengig av den, så jeg sendte en melding til mamma på face.. (vi er ikke venner..) Og hun brydde seg ikke i det hele tatt.. Jeg håpte liksom på ny telefon, men neida.. Og når jeg gjorde det så fikk jeg en request.. Mamma.. Greia er at mamma tror jeg er en engel, eller ikke engel men liksom jeg drikker jo ikke, jeg passer på alle andre.. Men det stemmer jo egentlig til et visst punkt. men ikke etter Tsjekkia turen, og hvis man blar gjennom alle bildene der. såe ja.. Så jeg tror jeg skal drøye det til jeg blir 18 :) Nå skal jeg gå, så vi blogges :)

- Love K.A 

Én kommentar

Mette Krisiansen

21.apr.2010 kl.22:11

Sattan! følte jeg hadde gått glipp av masse idag,! omg hakekors :S !!

tror du må fortelle enda mer om dette K!!!

Hvordan gikk shooten ? (A) gleder meg til å se bilder!!!

I poden! omg det er jo plass til den selvom man ikke har lommer engang, den må jo bare funke!!!

mette

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits